Θεοκλής Ζαούτης: Με τιμή αποδέχθηκα τα καθήκοντά μου στον ΕΟΔΥ, ποιοι οι στόχοι του Οργανισμού


Μετά την πρωινή συνεδρίαση των ειδικών στις 10:00, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Θεοκλής Ζαούτης συμμετέχει στις ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας μαζί με τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη και την αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα. Ο κύριος Ζαούτης εξέφρασε την τιμή που αισθάνεται για τον διορισμό του ως νέος Πρόεδρος του ΕΟΔΥ και έπειτα αναφέρθηκε στους στόχους του Οργανισμού.

Ο κύριος Ζαούτης τόνισε πως με αίσθημα τιμής και με σεβασμό αποδέχθηκε να αναλάβει τα καθήκοντά του στον ΕΟΔΥ. Τώρα στην Ελλάδα βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο κομβικό σημείο μπροστά στην πανδημία. Η δουλειά που έγινε στον ΕΟΔΥ τα τελευταία δύο χρόνια σε δύσκολες συνθήκες ήταν εξαιρετική. Προτεραιότητα του ΕΟΔΥ θα είναι η διαχείριση και η υποστήριξη της δημόσιας υγείας, με την ενίσχυση της κουλτούρας εμβολιασμού. Πρόκειται για το καλύτερο όπλο κατά της πανδημίας. 

Πέρα από τον Covid-19, ο κύριος Ζαούτης τόνισε πως θα εστιάσει στην ψηφιοποίηση των υπηρεσιών, με έμφαση στην πρόληψη, την συνεργασία και το διάλογο. Κλείνοντας, ο νέος Πρόεδρος του ΕΟΔΥ επανέλαβε πως πλέον έχουμε τη γνώση και την εμπειρία για να διαχειριστούμε την συνεχιζόμενη πανδημία αποτελεσματικά. 

Δείτε το video:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ