Προσλήψεις στη Σχολή Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου: Πότε λήγει η προθεσμία αιτήσεων


Προσλήψεις- Όλες οι ειδήσεις: Η Σχολή Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου ανακοινώνει την πρόσληψη με επιλογή, διδακτικού προσωπικού με ωριαία αποζημίωση για κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών του.

Οι ενδιαφερόμενοι θα διδάξουν στους εκπαιδευόμενους Ειδικούς Φρουρούς – οι οποίοι αποτελούν μέρος του διαγωνισμού 2019 – κατά την εκπαιδευτική περίοδο 2021-2022, με διάρκεια θεωρητικής εκπαίδευσης σαράντα πέντε ημέρες.

Δείτε αναλυτικά στους πίνακες:

Η υποβολή των αιτήσεων με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψη θα γίνεται μέχρι την 14:30 ώρα 18 Οκτωβρίου 2021 , προσωπικά από τους 16υποψηφίους ή από εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους τους στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου.

Επίσης, είναι δυνατή η υποβολή των αιτήσεων και ταχυδρομικά (συστημένα, με ευκρινή τη σφραγίδα ταχυδρομείου) στην ανωτέρω διεύθυνση. Για το εμπρόθεσμο της αποστολής της αίτησης λαμβάνεται υπ’ όψιν η ημερομηνία σφραγίδας του ταχυδρομείου ή η ημερομηνία συνοδευτικού δελτίου μεταφοράς για αποστολή με ταχυμεταφορά (courier).

Λοιπές πληροφορίες και λεπτομέρειες παρέχονται από το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου /Γραφείο Σπουδών και Δημ. Σχέσεων στα τηλέφωνα 2553026681-82-83-84 (εσωτερικό 9460).

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ