Οργανισμός Αποτοξίνωση: Εντάξτε αυτές τις συνήθειες στην καθημερινότητά σας

Οργανισμός Αποτοξίνωση: Η αποτοξίνωση είναι μια διαδικασία που δεν πρέπει να σας αγχώνει. Δεν είναι απαραίτητο να στερηθείτε το φαγητό για να ωφελήσετε τον οργανισμό σας. Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές στη διατροφή σας και θα πετύχετε να κάνετε αποτοξίνωση καθημερινά χωρίς να το καταλαβαίνετε:

Πιείτε ένα ποτήρι ζεστό νερό με λίγο λεμόνι: Κάντε το την πρωινή σας συνήθεια. Το νερό θα σας ενυδατώσει, ενώ ο όξινος χυμός του λεμονιού θα βοηθήσει τον οργανισμό σας να έχει πιο ισορροπημένο pH και θα διευκολύνει την πέψη.

Πιείτε πράσινο τσάι: Είναι ο καλύτερος φίλος σας στην δίαιτα και την αποτοξίνωση. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες, ενώ θα σας δώσει ενέργεια και θα αυξήσει τον μεταβολισμό σας για λίγο χρονικό διάστημα. Οι κατεχίνες που περιέχει επιταχύνουν τη λειτουργία του ήπατος και αυξάνεται η παραγωγή ενζύμων που βοηθούν στην αποτοξίνωση.

Εφίδρωση: Μερικά λεπτά έντονης γυμναστικής άσκησης, όχι μόνο θα σας βοηθήσει να χάσετε τα περιττά κιλά, αλλά θα αποβάλλει από το σώμα σας πολλές βλαβερές τοξίνες μέσω του ιδρώτα. Για μέγιστα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε, αν είναι εφικτό, τη σάουνα.

Αποφύγετε τις επεξεργασμένες τροφές: Όσο περισσότερες φυσικές τροφές έχει η δίαιτά σας, τόσο βοηθάτε το σώμα σας να αποτοξινώνεται καθημερινά. Τα φρούτα και τα λαχανικά είναι η προφανής επιλογή. Προτιμήστε το λάχανο, τα τεύτλα και τα λαχανικά με πράσινα φύλλα όπως το μαρούλι και το σπανάκι.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here