Ηράκλειο: Στη δικαιοσύνη υπόθεση ομαδικών βιασμών και σωματεμπορίας


Οι Αρχές καλούνται να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης

Άγριες καταστάσεις σωματεμπορίας, κακοποιήσεων, βιασμών, ακόμα και ομαδικών βιασμών, καταγγέλλει μία νεαρή γυναίκα από το Ηράκλειο.

Το περιεχόμενο των όσων περιγράφει προκαλούν σοκ, ενώ η «ερεβώδης» υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, οι καταγγελίες αυτές στρέφονται τόσο κατά ενός 50χρονου Ηρακλειώτη, με τον οποίο η κοπέλα φέρεται να διατηρούσε σχέση για πολλά χρόνια, όσο και κατά άλλων προσώπων.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ άλλων η κοπέλα φέρεται να καταγγέλλει ότι εξαναγκάζονταν με τη βία να συνευρίσκεται ερωτικά ακόμα και με ζευγάρια, από διάφορες περιοχές της Κρήτης. Ο 50χρονος, ο οποίος αρχικώς συνελήφθη για φθορά ξένης ιδιοκτησίας (σε αυτοκίνητο) αντιμετωπίζει βαρύτατες ποινικές διώξεις για εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα, ομαδικό βιασμό κατ’ εξακολούθηση, βιασμό κατ’ εξακολούθηση κ.α. Αναμένεται να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας.

Ο ίδιος αρνείται τις αποδιδόμενες κατηγορίες και φέρεται να ισχυρίζεται ότι οι ερωτικές συνευρέσεις με τρίτα πρόσωπα και ζευγάρια εντάσσονταν στο πλαίσιο της ερωτικής ζωής που είχαν επιλέξει από κοινού, τόσο ο ίδιος όσο και η κοπέλα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ