ΗΠΑ: Απίστευτο περιστατικό – Πήδηξε από τον 9ο όροφο προσγειώθηκε σε αυτοκίνητο και σώθηκε (pics)


Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ όταν περαστικοί είδαν μπροστά τους έναν άνδρα να προσγειώνεται στην οροφή ενός αυτοκινήτου μετά την πτώση του από τον 9ο όροφο κτηρίου

Ο 31χρονος έπεσε στην οροφή του αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο κάτω από το πολυόροφο κτήριο το πρωί της Τετάρτης και στη συνέχεια σηκώθηκε με το δεξί του χέρι να κρέμεται στο πλάι του ενώ ήταν εμφανώς σπασμένο και ρώτησε χαμένος: «Τι συνέβη;».

«Άκουσα ένα μεγάλο θόρυβο και δεν πίστευα ότι ήταν ένας άνθρωπος στην αρχή», είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας. «Το πίσω παράθυρο του αυτοκινήτου έσπασε μόλις έσκασε πάνω του. Τότε ο τύπος σηκώθηκε και άρχισε να ουρλιάζει. Το χέρι του ήταν όλο στριμμένο».

«Ήμουν σοκαρισμένη. Ήταν σαν να ήσουν σε ταινία », είπε ο μάρτυρας. «Σκεφτόμουν, δόξα τω Θεώ, πιθανότατα βοήθησε που φορούσε ένα χνουδωτό μπουφάν», είπε, προσθέτοντας ότι πίστευε ότι το παλτό μπορεί να τον βοήθησε από πιο σοβαρά τραύματα.

Δείτε φωτογραφίες:

Ο άνδρας, που πήδηξε από ένα ανοιχτό παράθυρο στον ένατο όροφο, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο και ήταν σε κρίσιμη κατάσταση την Πέμπτη, δήλωσε η εκπρόσωπος της Τζέρσεϊ Σίτι, Κίμπερλι Γουάλας-Σκαλτσιόνε, όπως μεταδίδει η New York Post.

Ο άνδρας δεν δούλευε μέσα στο κτήριο και δεν ήταν σαφές γιατί βρισκόταν εκεί, είπαν εργαζόμενοι και μάρτυρες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ