Εφίδρωση botox: Μια σύγχρονη λύση απέναντι στις ιδρωμένες μασχάλες


Αν ψάχνετε τρόπους για να αποχαιρετήσετε την υπερβολική εφίδρωση της μασχάλης, να ξέρετε ότι υπάρχει λύση. Δεν είναι άλλη από την ενέσιμη θεραπεία με botox. Στα εξειδικευμένα εργαστήρια πλαστικής χειρουργικής και δερματολογίας χορηγούνται ενέσεις κατά του ιδρώτα για τη θεραπεία και τον έλεγχο της μασχαλιαίας εφίδρωσης. Αν λοιπόν έστω και μια φορά στη ζωή σας έχετε νιώσει αμηχανία από την υπερβολική εφίδρωση, αν παρουσιαστήκατε κάπου με σημάδια ιδρώτα ή αναγκάστηκε έστω και μια φορά να αποφύγετε ορισμένα χρωματιστά ρούχα, μην στενοχωριέστε. Το Botox για τις μασχάλες είναι εδώ για να μείνει.

Η ιστορία πίσω από το αισθητικό botox

Η ιστορία για τις ενέσεις botox στις μασχάλες άρχισε να γίνεται γνωστή πριν χρόνια από το Hollywood. Οι ηθοποιοί ταινιών δράσεων και οι κομπάρσοι τους έπρεπε να δείχνουν έστω και μετά από ώρες γυρισμάτων άψογοι και χωρίς στάλα ιδρώτα. Αυτό βέβαια ήταν αδύνατον, γιατί και μετά από ώρες γυρισμάτων ο ιδρώτας ήταν εκεί και πολλές φορές μύριζε και άσχημα. Ο παγκόσμιος οργανισμός δερματολόγων ήταν αυτός που τότε πρωτοεμφάνισε σαν λύση το botox. Άρχισαν λοιπόν να διαφημίζουν και να λένε ότι οι ενέσεις κατά του ιδρώτα είναι η λύση που ψάχνουν!  Ξεκίνησαν τότε δειλά δειλά οι ηθοποιοί να κλείνουν ραντεβού γι’ αυτές τις ενέσεις. Τότε ήταν που αυτός ο τρόπος άρχισε να γίνεται ανάρπαστος. Τα καλά νέα είναι ότι:

  • Μπορείτε να νιώσετε ελεύθεροι να φορέσετε ό, τι σας αρέσει
  • Μπορείτε να σταματήσετε να καταστρέφετε τα ρούχα σας από συνεχή λεκέδες ιδρώτα.
  • Μπορείτε να διαχειριστείτε την ενοχλητική μυρωδιά που συχνά σχετίζεται με την υπερβολική εφίδρωση της μασχάλης.

Οι ενέσεις κατά του ιδρώτα είναι μια μη χειρουργική θεραπεία που βοηθά στην ανακούφιση από την υπερβολική εφίδρωση και συχνά αναφέρεται ως υπεριδρωσία. Οι ενέσεις κατά του ιδρώτα λειτουργούν εμποδίζοντας προσωρινά την κίνηση των χημικών σημάτων από τα νεύρα τα οποία είναι υπεύθυνα για τη διέγερη της εφίδρωσης. Σταματώντας αυτά τα σήματα, σταματά και η εφίδρωση. Κατά τη διάρκεια και μετά τις ενέσεις κατά του ιδρώτα θα σας δοθεί η επιλογή να εφαρμόσετε μια αναισθητική κρέμα στις περιοχές θεραπείας 30 λεπτά πριν από τη θεραπεία. Έπειτα ο γιατρός θα σημειώσει την περιοχή που χρειάζεται θεραπεία και θα χορηγηθούν 10 έως 20 ενέσεις ανά μασχάλη. Αφού χορηγηθούν οι ενέσεις, θα εφαρμοστούν παγοκύστες στην περιοχή για 5 λεπτά. Μετά από αυτό ξαναγυρίζετε στην ρουτίνα της καθημερινότητας. Μπορείτε δηλαδή να επιστρέψετε στη δουλειά και τις κανονικές δραστηριότητες αμέσως. Οι περισσότεροι ασθενείς βλέπουν τα αποτελέσματα μέσα σε 8 με 15 ημέρες.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ