Μικρή Μαντλίν: «Αυτός είναι ο δολοφόνος της» – 100% σίγουροι οι Γερμανοί πως είναι νεκρή


Μικρή Μαντλίν: Νέες αποκαλύψεις για την τύχη της Μαντλίν Μακάν, με τις γερμανικές Αρχές να είναι βέβαιες πως το κορίτσι δολοφονήθηκε ενώ είναι σίγουρες και για το δράστη.

Έχουν περάσει δεκατέσσερα χρόνια από τον Μάιο του 2007, όταν η Μαντλίν Μακάν εξαφανίστηκε από το δωμάτιο του ξενοδοχείου που έμενε με την οικογένειά της στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας και η τύχη της παραμένει άγνωστη.

Ο πρώτος ύποπτος για την εξαφάνισή της, Κρίστιαν Μπρίκνερ, βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές του Μπραουνσβάιγκ και σύμφωνα με την Daily Mirror είναι ο άνθρωπος στον οποίοι οι εισαγγελικές Αρχές της Γερμανίας έχουν καταλήξει πως είναι ο δολοφόνος του κοριτσιού.

«Είναι τώρα εφικτό να ασκήσουμε δίωξη. Έχουμε τα στοιχεία αυτά για να το κάνουμε. Ωστόσο, δεν αρκεί να του ασκήσουμε δίωξη, αλλά να το κάνουμε με τα καλύτερα δυνατά αποδεικτικά στοιχεία» ανέφερε ο Εισαγγελέας, Χανς Κρίστιαν Βόλτερ, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση, στη Mirror.

Όπως αναφέρει ο Χανς Κρίστιαν Βόλτερ, οι εισαγγελείς φιλοδοξούν να ασκήσουν δίωξη στον Κρίστιαν Μπρίκνερ τον επόμενο χρόνο και το γεγονός ότι βρίσκεται ήδη στη φυλακή, τούς ασκεί λιγότερη πίεση.

Ο Κρίστιαν Μπρίκνερ ζούσε στο τροχόσπιτό του κοντά στην Πράια ντα Λουζ στο Αλγκάρβε όταν εξαφανίστηκε η Μαντλίν ΜακΚαν, το 2007 και μάλιστα είχε καταδικαστεί ήδη μια φορά για βιασμό.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως πριν από ένα χρόνο η οικογένεια Μακάν είχε αντιδράσει εντονότατα προς τις γερμανικές Αρχές και τον Βόλτερ, καθώς τους είχε αποσταλεί μια επιστολή στην οποία ανέφεραν πως η κόρη τους είναι νεκρή, χωρίς ωστόσο να υπάρχει το παραμικρό στοιχείο που να το αποδεικνύει!

Από την άλλη, ο Μπρίκνερ έχει τονίσει στις Αρχές πως δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση και ετοιμάζεται να κάνει αίτηση αποφυλάκισης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ