The Voice 9/10: Οι blind auditions συνεχίζονται με μοναδικές εκπλήξεις! [vid]


Το The Voice of Greece έχει ξεκινήσει για τα καλά και οι ερμηνείες πρόκειται να συγκλονίσουν για ακόμη μια φορά απόψε.

Η εκπομπή προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21:00 και πλέον βρισκόμαστε στη φάση των blind auditions, ένα βήμα πριν τα battles. Οι coaches έχουν συμπληρώσει πολλές από τις θέσεις της ομάδας τους.

Επομένως η επιλογή τους είναι πια ακόμη πιο δύσκολη. Δεν έχουν μείνει πολλά εισιτήρια για την επόμενη φάση και πρέπει ο κάθε διαγωνιζόμενος να κάνει μεγάλη εντύπωση στους κριτές για να γυρίσουν. Αλλά οι αποψινές φωνές ξεσηκώνουν τους coaches και η αδρεναλίνη εκτοξεύεται στα ύψη!

The Voice of Greece: Οι Blind Auditions συνεχίζονται το Σάββατο στις 21:00

Η Έλενα Παπαρίζου, ο Σάκης Ρουβάς, ο Πάνος Μουζουράκης και ο νεοφώτιστος Κωνσταντίνος Αργυρός έχουν ανάψει τις μηχανές τους. Κάθονται στις θέσεις τους με το ένα χέρι ακριβώς επάνω από το κουμπί. Και μόλις εντοπίσουν ένα ταλέντο που τους ενδιαφέρει, δεν κάνουν πίσω. Πατάνε το κουμπί και διεκδικούν μέχρι τελικής πτώσης. Δεν αρκεί μόνο αυτό, όμως. Εάν πιστεύουν πως ένας άλλος coach πρόκειται να προσεγγίσει τον τραγουδιστή που εκείνοι θέλουν στην ομάδα τους, έχουν ένα ακόμη όπλο στη φαρέτρα τους. Έχουν λοιπόν το δικαίωμα να μπλοκάρουν τους άλλους κριτές (για συγκεκριμένες φορές ο καθένας, φυσικά!) και να τους εμποδίσουν από το να πάρουν μέρος στη διεκδίκηση του ταλέντου.

Τι συμβαίνει σε αυτή την περίπτωση; Ο εκάστοτε coach θα πρέπει να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι δεν μπορεί να διεκδικήσει το εν λόγω ταλέντο. Για τώρα όμως, μιας και στην επόμενη φάση εμφανίζονται νέοι κανόνες. Πλέον στα battles θα μπορούν οι υπόλοιποι coahes να διεκδικήσουν τον τραγουδιστή που μόλις έχασε στη μονομαχία του. Εάν λοιπόν ο Πάνος Μουζουράκης αφήσει μία τραγουδίστρια να φύγει από την ομάδα του, οι υπόλοιποι κριτές έχουν μια μοναδική ευκαιρία να την κλέψουν. Με αυτές τις ανατροπές, το τελικό παζλ των τεσσάρων κριτών δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Μέχρι τελευταία στιγμή θα υπάρχει η πιθανότητα να αλλάξουν τα δεδομένα.

Μείνετε συντονισμένοι στον ΣΚΑΪ στις 21:00 για μια ακόμη φαντασμαγορική βραδιά γεμάτη μουσική, τραγούδια, χορό, αγωνία…Έριδες και λογοπαίγνια, υποσχέσεις και νάζια, τσαλιμάκια και τα μεγάλα όπλα της γοητείας των κριτών, όλα επιτρέπονται για τη διεκδίκηση των φοβερών ταλέντων του φετινού σόου. Ήδη αρκετοί έχουν ξεχωρίσει. Τέλος, αξίζει να σχολιαστεί και ο καταπληκτικός Γιώργος Λιανός, ο παρουσιαστής που δίνει ρέστα στα παρασκήνια με τους φίλους και συγγενείς των διαγωνιζομένων. Το Σαββατόβραδό μας είναι άκρως ψυχαγωγικό με αυτούς τους πρωταγωνιστές!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ