Θεσσαλονίκη: Με επίδειξη πιστοποιητικού η είσοδος στα πανεπιστήμια


Με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού, νόσησης ή αρνητικό rapid test άνοιξαν σήμερα τα Πανεπιστήμια στη Θεσσαλονίκη, μετά τη μία εβδομάδα αναβολή που είχαν πάρει προκειμένου να προσαρμοστούν στα νέα μέτρα.

Στις εισόδους του Πανεπιστημίου Μακεδονία έχουν σχηματιστεί ουρές δεκάδων μέτρων, από το νωρίς το πρωί της Δευτέρας, από φοιτητές που αναμένουν να μπουν στον χώρο από τις δύο εισόδους του Πανεπιστημίου που πραγματοποιούνται έλεγχοι των πιστοποιητικών.

Όπως μπορείτε να δείτε στο χαρακτηριστικό βίντεο και τις φωτογραφίες του GRTimes.gr, περισσότεροι από 100 φοιτητές βρίσκονται στις μεγάλες ουρές που έχουν δημιουργηθεί επί της οδού Εγνατία, ενώ ενδεικτικό είναι ότι δεκάδες αναμένουν στην 3ης Σεπτεμβρίου προκειμένου να φτάσει η σειρά τους για την είσοδο.

Οι άνθρωποι του πανεπιστημίου που βρίσκονται στις εισόδους, καταβάλουν κάθε προσπάθεια προκειμένου να ολοκληρωθεί η είσοδος και να σταματήσει η αναμονή, ενώ οι περισσότεροι φοιτητές φορούν μάσκες καθώς εκ των πραγμάτων δημιουργείται συνωστισμός.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ