Μεσσηνία: Θρίλερ με την εξαφάνιση ζευγαριού από την Γερμανία

Θρίλερ στη Μεσσηνία με την εξαφάνιση ζευγαριού από την Γερμανία

Το ζευγάρι δεν έχει δώσει σημάδια ζωής από την Τετάρτη όπως είπε κάτοικος του Λαγκουβάρδου που επικοινώνησε αναστατωμένος με το «Θάρρος» το βράδυ της Κυριακής. Το ζευγάρι είχε ξεκινήσει από την παραλία της περιοχής για να φτάσει στη νήσο Πρώτη, όπως είχαν πει οι ίδιοι.

Όπως είπε ο κάτοικος, ο καιρός ήταν κακός και τους συμβούλευσε να μην δοκιμάσουν να φτάσουν στο νησί αλλά αυτοί ήταν αποφασισμένοι ότι θα καταφέρουν να πάνε με τα κανό τους. Μάλιστα πριν ξεκινήσουν, άφησαν το αυτοκίνητό τους, κοντά στο σπίτι του, δίπλα στον κεντρικό δρόμο.

Από τότε έως και σήμερα το αυτοκίνητό τους παραμένει αμετακίνητο στο σημείο, ενώ το ζευγάρι δεν έχει εμφανιστεί.

Την Πέμπτη ο κάτοικος ενημέρωσε Λιμεναρχείο και Αστυνομία με τις Αρχές να του απαντούν ότι ο καιρός δεν ήταν καλός και ήταν αδύνατον να ξεκινήσουν εκείνη τη στιγμή έρευνες, ενώ ακόμη του είπαν ότι δεν έχει υπάρξει ενημέρωση από οικογένεια ή να εκπέμψουν οι ίδιοι “SOS”.

Τελικά την Παρασκευή καΐκι πήγε μέχρι τη Νήσο Πρώτη, ήλεγξε το νησί, αλλά πουθενά δεν εντοπίστηκε το ζευγάρι και ούτε καν τα κανό τους. Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ μέσω Πρεσβείας έχει ξεκινήσει η αναζήτηση των οικογενειών τους.

Με πληροφορίες από: tharrosnews

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here