Ο Ντουέιν Τζόνσον έγινε ράπερ: Ακούστε τον να «φτύνει» ρίμες στο Face Off!


Ο Ντουέιν Τζόνσον κατάφερε και πάλι να τρελάνει τους φαν με το πρώτο του ραπ τραγούδι.

Ο Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον το έριξε στο τραγούδι, όσο εμείς περιμένουμε τη νέα του ταινία, Red Notice, να κυκλοφορήσει στο Netflix!

Ο διάσημος ηθοποιός και πρώην παλαιστής του WWE, τώρα έγινε και ράπερ και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία. Συγκεκριμένα, ο Τζόνσον συμμετέχει στο Face Off το ολοκαίνουριο ραπ τραγούδι που κυκλοφόρησε ο Tech N9ne, σε συνεργασία με τους King Iso και Joey Cool. Το single προέρχεται από το νέο άλμπουμ του Tech N9ne με τίτλο ASIN9NE.

O The Rock μοιράστηκε το τραγούδι στα social media, ευχαριστώντας παράλληλα τους φαν για τα θετικά τους σχόλια. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τζόνσον είναι γνωστός φαν του Tech N9ne και συχνά ανεβάζει τραγούδια του ράπερ στα social media.

Θυμίζουμε ότι η πρώτη εμπλοκή του Τζόνσον με τη μουσική ήταν το 2000 στο τραγούδι It Doesn’t Matter του Wyclef Jean. Ο τίτλος του κομματιού προέρχεται από την αγαπημένη ατάκα του Τζόνσον την οποία μάλιστα φώναζε ο ίδιος στο κομμάτι, χωρίς όμως να ραπάρει όπως στο πρόσφατο Face Off.

Όσο ο Τζόνσον φτύνει ρίμες, εμείς αναμένουμε το πολυσυζητημένο Red Notice με συμπρωταγωνιστές του τους Γκαλ Γκαντότ και Ράιναν Ρέινολντς. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 12 Νοεμβρίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ