Τζένη Καζάκου: Η πανέμορφη εγγονή της Τζένης Καρέζη στη σειρά “Βαρδιάνος στα Σπόρκα”

Η Τζένη Καζάκου είναι μια πανέμορφη κοπέλα με όνομα βαρύ σαν ιστορία. Πρόκειται για την κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη. Αμφότεροι οι γονείς της είναι ηθοποιοί, ενώ φυσικά η γιαγιά της Τζένη Καρέζη έχει δημιουργήσει μια τεράστια καλλιτεχνική σχολή. Επομένως, ήταν απολύτως φυσικό να ασχοληθεί και η ίδια με την υποκριτική και να ακολουθήσει την σταδιοδρομία των δικών της ανθρώπων. Φέτος κάνει εντύπωση με την συμμετοχή της ως Ρηνιώ στην μίνι σειρά “Βαρδιάνος στα Σπόρκα“. Πρωταγωνιστεί επίσης στη σειρά του Mega TV, “Συμπέθεροι από τα Τίρανα”. Η ομοιότητα με τη γιαγιά της, αλλά και με τους γονείς της, είναι εκπληκτική.

Τζένη Καζάκου: Μια νέα πνοή στον καλλιτεχνικό χώρο

Η μητέρα της Τζένης Καζάκου, Τάνια Τρύπη, μίλησε στον φακό του Mega Καλημέρα. Αναφέρθηκε όπως ήταν φυσιολογικό στην επιτυχία που γνωρίζει η κόρη της στα τηλεοπτικά δρώμενα και ήταν πολύ υπερήφανη. Ωστόσο, παραμένει προσγειωμένη και γνωρίζει τις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει η κόρη της. Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε: “Είναι ένα παιδί που έχει μεγαλώσει μέσα στο θέατρο όπως και άλλων συναδέλφων. Είναι μια φουρνιά από παιδιά συναδέλφων που εγώ τα καμαρώνω όλα. Μαζί μεγαλώσαμε με την κόρη μου. Όταν το σέρνεις και το θηλάζεις μέσα στο θέατρο τι να κάνει, θα γλιτώσει; Με πολλή χαρά τη βοηθάμε και τη στηρίζουμε σε κάθε της απόφαση γιατί είναι ένα παιδί που γνωρίζει ότι θα πεινάσει. Το ξέρει. Θα έχει κάποια χρήματα αλλά και θα πεινάσει”.

Επίσης προσγειωμένη εμφανίστηκε η κυρία Τρύπη ως προς τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς από το κοινό και από μερίδα κριτικών. Όπως τόνισε, δεν έχει χρόνο και όρεξη να ασχοληθεί με τον αρνητισμό. Τα αρνητικά σχόλια είναι μέσα στη ζωή. Ωστόσο, δεν την πτοούν. Αυτό είναι ένα μάθημα που καλείται να διδάξει στην Τζένη Καζάκου, τώρα που και η ίδια εκτίθεται αρκετά μέσω της συμμετοχής της σε τηλεοπτικές παραγωγές που κάνουν πάταγο.

 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here