Κύπρος: Εμπρησμός πίσω από τη φωτιά σε χημείο της Λάρνακας – Ψάχνουν στοιχεία από κλειστά κυκλώματα

Σε εμπρησμό φαίνεται εκ πρώτης όψεως να οφείλεται η φωτιά σε χημείο-συνεργείο διενέργειας rapid test στη Λάρνακα – Ψάχνουν κλειστά κυκλώματα

Σημαντικά τεκμήρια που αναμένεται να δώσουν «απαντήσεις» για τη φωτιά σε χημείο–συνεργείο διενέργειας rapid test, στην Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στο Κίτι, έχει εντοπίσει η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τον αποκλεισμό της σκηνής και τις έρευνες που πραγματοποίησε με το πρώτος φως της ημέρας Πυροσβεστική και Αστυνομία, εντόπισαν στη σκηνή και πιο συγκεκριμένα στον εξωτερικό χώρο απ ‘όπου ξεκίνησε η φωτιά, ίχνη εύφλεκτης ύλης.

Τα εν λόγω τεκμήρια βρίσκονται στα «χέρια» του ΤΑΕ Λάρνακας και θα σταλούν για εξειδικευμένες εξετάσεις.

Με βάση την τελευταία εξέλιξη οι αρχές οδηγούνται, πλέον, προς το συμπέρασμα ότι εκ πρώτης όψεως η πυρκαγιά φαίνεται να οφείλεται σε εμπρησμό.

Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας ψάχνουν στην περιοχή για κλειστά κυκλώματα που ενδεχομένως να κατέγραψαν κινήσεις του δράστη ή των δραστών, που θα ενισχύσουν τις έρευνες.

Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 04.24 τα ξημερώματα και στο σημείο έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα της Πυροσβεστικής για κατάσβεση.

Η πυρκαγιά περιορίστηκε στον εξωτερικό χώρο στην ξύλινη πέργολα στέγασης και σε πλαστικό εξοπλισμό.

ΠΗΓΗ: cyprustimes.com


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here