Φώφη Γεννηματά: Στο νοσοκομείο η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ – Αποσύρεται από τις διαδικασίες εκλογής νέου προέδρου

Στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” εισήχθη το βράδυ της Δευτέρας εκτάκτως η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, η Φώφη Γεννηματά. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου η κα Γεννηματά, «εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού».

«Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Νοσοκομείου για την κατάσταση της υγείας της:

«Η κ. Φ. Γεννηματά, Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου».

Σημειώνεται ότι η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής είχε νοσηλευτεί στο ίδιο νοσοκομείο και τον Μάρτιο με κολικό του νεφρού.

Στην σχετική ανακοίνωση του τον Μάρτιο το ΚΙΝΑΛ ανέφερε τα εξής:

«Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, προσήλθε σήμερα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός με κολικό του νεφρού και αντιμετωπίστηκε άμεσα. Η Φώφη Γεννηματά θα παραμείνει στο νοσοκομείο για 24 ώρες, για προληπτικούς λόγους».

Φώφη Γεννηματά: Αποσύρεται από τις διαδικασίες εκλογής νέου Προέδρου

«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης», ανέφερε η ίδια σε ανακοίνωσή της.

Χθες, σε ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, ενημέρωσε ότι, εξαιτίας ξαφνικής αδιαθεσίας, δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών» σε εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ.

Αναλυτικά η ανάρτησή της στο Facebook:

«Μια ξαφνική αδιαθεσία της τελευταίας στιγμής, μου στέρησε τη δυνατότητα χθες το βράδυ να είμαι ανάμεσα σε φίλους αγωνιστές και προοδευτικούς πολίτες στη Νέα Ιωνία. Τους ευχαριστώ από την καρδιά μου για την μαζική παρουσία τους, με τη δέσμευση ότι σύντομα θα βρεθούμε να δώσουμε τα χέρια και να ενώσουμε δυνάμεις για την ψυχή της Παράταξης και τη νίκη!».

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here