Νεφέλη Κουλούρη “Δόμνα”: «Θα ήθελα να κάνω ένα παιδί και να υιοθετήσω άλλο ένα» – Τι αποκάλυψε για τις «Άγριες Μέλισσες»

Νεφέλη Κουλούρη “Δόμνα”: H Νεφέλη Κουλούρη, η οποία έγινε γνωστή από τις «Άγριες Μέλισσες» ως “Δόμνα”, μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, την καριέρα της, ενώ αποκάλυψε ότι θα ήθελε να κάνει ένα παιδί και να υιοθετήσει άλλο ένα. Το πρωί της Δευτέρας (11/10), η Νεφέλη Κουλούρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και την καριέρα της. «Βαπτίστηκα 5,5 ετών και οι γονείς μου είχαν καλέσει τους συμμαθητές μου. Αυτό που θυμάμαι έντονα είναι ότι μου είχε σπάσει τα νεύρα ο φωτογράφος γιατί με έβγαζε συνέχεια φωτογραφίες και δεν ήθελα. Γενικά, όμως, πέρασα πολύ ωραία και θυμάμαι τα πάντα».

Στη συνέχεια, η νεαρή ηθοποιός μίλησε για το εστιατόριο των γονιών της. «Όταν έχω χρόνο, πηγαίνω και βοηθάω τους γονείς μου στο εστιατόριό τους. Δεν έχουν καμία σχέση με το θέατρο. Ασχολούνται γενικά με τις Τέχνες. Έγινα ηθοποιός από άγνοια κινδύνου. Όταν ήμουν 10 ετών, είχα πει στη μητέρα μου ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός και εκείνη μου απάντησε ότι θα το δούμε όταν μεγαλώσω. Πίστευε ότι θα μου περάσει. Μπήκα στη σχολή όταν ήμουν 17,5. Είναι ένα επάγγελμα που κρύβει πολλή δουλειά, στεναχώριες, χαρά και ανασφάλειες. Το εστιατόριο είναι μία ασφάλεια για μένα. Επιδιώκω μέχρι και σήμερα να δουλεύω εκεί γιατί μου αρέσει η επικοινωνία με τον κόσμο. Την πρώτη καραντίνα την έβγαλα, μαγειρεύοντας. Είναι ψυχοθεραπεία για μένα. Οι γονείς μου πάντα είχαν έναν φόβο μήπως μου συμβεί κάτι άσχημο στον χώρο της δουλειάς μου».

Για τη Νεφέλη Κουλούρη, ο έρωτας οφείλει να υπάρχει στη ζωή ενός ανθρώπου και για εκείνη είναι κινητήριος δύναμη. «Είμαι μια χαρά αυτή την περίοδο. Νιώθω σαν να είμαι 17 ετών, δεν κάνω σχέδια ακόμη για γάμο και παιδιά. Ιδανικά θα ήθελα να κάνω ένα παιδί και να υιοθετήσω άλλο ένα. Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο στην Ελλάδα να μπορέσει να συμβεί μία υιοθεσία, αλλά είναι ένα μεγάλο μου όνειρο».

Αυτή την περίοδο, η Νεφέλη Κουλούρη συμμετέχει στις «Άγριες Μέλισσες». Ο τρίτος κύκλος της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 έκανε πρεμιέρα και τα γεγονότα της δικτατορίας ήρθαν να αλλάξουν τα πάντα στις ζωές των ηρώων. Οι αδελφές Σταμίρη για άλλη μία φορά κλονίζονται από τις εξελίξεις που ξεπερνούν κάθε προσδοκία. «Η Δόμνα βρίσκεται στη Λάρισα και μπαίνει στην αίθουσα του δικαστηρίου για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να καταθέσει εναντίον του Δούκα Σεβαστού. Θα προκαλέσει αναταραχές. Δεν γνωρίζω καθόλου αν υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης με τον Κωνσταντή. Από εμένα υπάρχει μία τρυφερότητα γιατί για τη Δόμνα ήταν ο πρώτος της έρωτας. Τον αγαπάει πάρα πολύ και είναι φρέσκα ακόμα τα συναισθήματα που νιώθει για εκείνον».

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here