Αναβλήθηκε για τις 6 Ιουνίου η δίκη για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

Δώρα Ζέμπερη: Από το δικαστήριο απουσίαζε ο κατηγορούμενος, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από την αυτεπαγγέλτως διορισθείσα συνήγορο του.

Αναβολή για τις 6 Ιουνίου 2022 πήρε η δίκη για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη, έπειτα από αίτημα που υποβλήθηκε από την πολιτική αγωγή.

Η δικηγόρος της οικογένειας της 32χρονης εφοριακού Γιαννα Παναγοπούλου υποστήριξε ότι ο αστικός φάκελος, μέσα στον οποίο περιλαμβάνονται και σημαντικά έγγραφα της ποινικής δικογραφίας, έχει κρατηθεί στο ΔΣΑ και απαιτείται διαδικασία για την απόδοση του. «Υπάρχει αντικειμενική αδυναμία να υπερασπιστούμε τους εντολείς μας. Εντός τριμήνου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και εν συνεχεία να προχωρήσουμε στην προετοιμασία για την υποστήριξη της κατηγορίας» σημείωσε η κα. Παναγοπούλου.

Από το δικαστήριο απουσίαζε ο κατηγορούμενος, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από την αυτεπαγγέλτως διορισθείσα συνήγορο του.

Υπενθυμίζεται, ότι το θύμα είχε δεχτεί 14 μαχαιριές από τον 61χρονο σήμερα Μανώλη Σοροπίδη τον Οκτώβριο του 2017 στο Β´ νεκροταφείο της Αθήνας.

Ο κατηγορούμενοςσε πρώτο βαθμό κρίθηκε ένοχος για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της ληστείας με ιδιαίτερη σκληρότητα, καθώς και για τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοχρησίας και της παράνομης οπλοφορίας και καταδικάστηκε σε δυο φορές ισόβια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here