Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Εντοπίστηκε σώος ο αγνοούμενος στο Πικέρμι – Έρευνες για το όχημά του


Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας που αναζητούσαν οι άνδρες της ΕΜΑΚ στην περιοχή της Αγίας Κυριακής στο Πικέρμι, παρουσιάστηκε σε αστυνομικό τμήμα και δήλωσε πως είναι σώος αφού κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητό του πριν αυτό παρασυρθεί.

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Πέμπτης (14.10) στην περιοχή του Πικερμίου, καθώς υπήρξε μαρτυρία για όχημα που παρασύρθηκε από χείμαρρο με τον οδηγό του να είναι μέσα σε αυτό. Άμεσα ξεκίνησαν έρευνας από την ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό του αγνοούμενο, ενώ όσο περνούσε η ώρα και χανόταν το φως της ημέρας τα πράγματα γίνονταν ακόμα πιο δύσκολα.

Σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες κάποιες ώρες αργότερα εμφανίστηκε σε τοπικό αστυνομικό τμήμα ένας άνδρας ο οποίος υποστήριξε ότι είναι ο άνδρας που αναζητούν οι αρχές. Φέρεται, μάλιστα, να είπε πως πρόλαβε να βγει από το όχημά του πριν αυτό παρασυρθεί και έτσι κατάφερε να γλιτώσει.

Οι έρευνες συνεχίζονται αυτή την ώρα στο σημείο, έτσι ώστε να εντοπιστεί και το όχημα το οποίο παρασύρθηκε από τον χείμαρρο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ