Συνελήφθη 34χρονος για ληστεία σε χρηματαποστολή και εμπρησμό αντιπροσωπείας ΙΧ


Ποιο είναι το παρελθόν του 34χρονου που συνελήφθη για ληστεία σε χρηματαποστολή και εμπρησμό αντιπροσωπείας ΙΧ

Ένας 34χρονος συνελήφθη από την Ασφάλεια Αττικής για ληστεία που είχε γίνει στις 10 Φεβρουαρίου του 2018 στου Ζωγράφου.

Τότε ο 34χρονος μαζί με συνεργό του έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου υπάλληλο χρηματαποστολής κατά τη διάρκεια παραλαβής χρημάτων από μεγάλο σούπερ μάρκετ.

Οι δράστες άρπαξαν το ειδικό κιτίο με τα μετρητά και… εξαφανίστηκαν. Ο 34χρονος ωστόσο δεν κατηγορείται μόνο γι’ αυτό, καθώς φέρεται το πρωί της 17ης Μαΐου του 2009 να τοποθέτησε μαζί με άγνωστα άτομα αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά γνωστής αντιπροσωπείας αυτοκινήτων επί της λεωφόρου Μεσογείων στο Χολαργό.

Τότε από τις εκρήξεις είχε προκληθεί μεγάλη πυρκαγιά που είχε καταστρέψει σχεδόν ολοσχερώς την αντιπροσωπεία. Η Ασφάλεια Αττικής είχε ταυτοποιήσει τον 34χρονο για τις 2 αυτές υποθέσεις, ενώ από την έρευνα προέκυψε ότι τον Δεκέμβριο του 2008 το ίδιο πρόσωπο είχε απασχολήσει για επεισόδια που είχαν ξεσπάσει στην οδό Πανεπιστημίου, στο κέντρο της Αθήνας.

Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τις 2 υποθέσεις που προαναφέραμε και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ