ΣΑΜΣΚΠ: Παραχώρηση χώρου στο δημαρχείο Ηλιούπολης για υποστήριξη των ΑμΣΚΠ

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κος Χατζηδάκης Γεώργιος για άλλη μια φορά αποδεικνύει την ευαισθησία του για τις ευπαθείς ομάδες παραχωρώντας χώρο στο ΣΑΜΣΚΠ που θα λειτουργεί ως γραφείο εξυπηρέτησης, ενημέρωσης και υποστήριξης των ΑμΣΚΠ σε όλο το φάσμα των αναγκών τους καθώς και η ενημέρωση του ευρύτερου κοινού για την ασθένεια.

Από Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021 και κάθε Τρίτη από τις 16:00 μ.μ έως 18:00 μ.μ άτομα του Δ.Σ του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας θα παραβρίσκονται στο Δημαρχείο Ηλιούπολης στην Αίθουσα Υποδοχής (ισόγειο) επί της διεύθυνσης Σοφ. Βενιζέλου 112 & Πρωτόπαππα για να προσφέρουν:

  • Συμβουλευτική βοήθεια σχετικά με τα δικαιώματα ασθενών με ΣΚΠ, ασφαλισμένων ή ανασφάλιστων.
  • Ενημέρωση για σεμινάρια που διενεργούνται από τον σύλλογο, σχετικά με την ασθένεια, τις νέες θεραπείες, μαθήματα για νέες τεχνολογίες κλπ
  • Πληροφόρηση για εθελοντικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στον σύλλογο από φυσιοθεραπευτές, γιατρούς, γυμναστές κλπ
  • Ενίσχυση των φιλικών δεσμών μεταξύ των ασθενών.
  • Εγγραφή νέων μελών, ασθενών κατοίκων Ηλιούπολης
  • Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός που λειτουργεί από το 2007, ιδρύθηκε και διοικείται αποκλειστικά από ασθενείς , με έδρα το Ελληνικό στα Θεραπευτήρια Χρόνιων Παθήσεων Αναπήρων στο Λ. Βουλιαγμένης (πρώην Αμερικάνικη Βάση).

 

Σημείωση: Yπάρχουν οριοθετημένες θέσεις parking για άτομα με δυσλειτουργία κίνησης καθώς και ράμπα από την κεντρική είσοδο του δημαρχείου επί της Λεωφόρου Πρωτόππαπα.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here