Απώλεια λίπους άσκηση: 5 τρόποι να χάσετε λίπος μέσα σε 30 λεπτά χωρίς γυμναστήρι


  • Ποδήλατο: Κατεβείτε από το λεωφορείο ή το αυτοκίνητό σας σε κάποια απόσταση από τον προορισμό σας. Στη συνέχεια, ανεβείτε και κάντε ποδήλατο για την υπόλοιπη διαδρομή. Καθώς μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιείτε δημόσια ποδήλατα, η ποδηλασία προς τον προορισμό σας είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο βολική από όσο νομίζετε. Σας προτείνουμε να προγραμματίσετε μια προπόνηση 30 λεπτών στο σπίτι σας από τη δουλειά. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο για να απαλλαγείτε από το άγχος μετά από μια κουραστική μέρα εργασίας και, στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε ντους όταν επιστρέψετε στο σπίτι.

  • Μπάλα άσκησης: Περνάμε τον περισσότερο χρόνο μας στην καρέκλα του γραφείου μας. Ως εκ τούτου, υπάρχουν πολλά προβλήματα που συνδέονται με την καθιστική ζωή. Απαιτεί λίγη μυϊκή δραστηριότητα. Επιπλέον, οι περισσότεροι από εμάς παίρνουμε μια κακή στάση. Οπότε αυτό μπορεί να μας κάνει ακόμη και να χάσουμε την βασική μας δύναμη με την πάροδο του χρόνου. Παρόλο που πιθανότατα δεν θα είναι άνετο να κάθεστε σε μια μπάλα άσκησης όλη την ημέρα, η εναλλαγή της καρέκλας σας για μόλις 30 λεπτά μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος για να γλιστρήσετε σε κάποια δραστηριότητα καύσης λίπους. Θυμηθείτε να φουσκώνετε τη μπάλα σε κατάλληλο ύψος, έτσι ώστε οι μηροί σας να είναι παράλληλοι με την μπάλα όταν κάθεστε.
  • Εργασίες στο νοικοκυριό: Το σκούπισμα ή το σφουγγάρισμα του δαπέδου κάνει μια εξαιρετική προπόνηση τόσο για το άνω όσο και για το κάτω μέρος του σώματός σας. Αντί να το αναβάλλετε μέχρι να χρειαστεί ή να προσλάβετε βοήθεια, ώστε να μην χρειάζεται να το κάνετε μόνοι σας, δείτε το ως έναν καλό τρόπο για να κάνετε μια προπόνηση 30 λεπτών. Ως μπόνους, μπορείτε να ξεκουραστείτε κοιτάζοντας ένα πεντακάθαρο σπίτι με ικανοποίηση.

  • Καλάθι αγορών: Πρώτον, θα ξοδέψετε λιγότερα σε περιττές αγορές. Δεύτερον, θα ασχοληθείτε με τους μυς σας και θα κάψετε περισσότερα λίπη. Μπορεί να φαίνεται απλοϊκό, όμως θα σας βοηθήσει να κάψετε θερμίδες και να τονώσετε τους μυς σας ενώ κάνετε τα ψώνια σας.
  • Χρόνος με παιδιά: Όσοι έχετε παιδιά, χρησιμοποιήστε τον ποιοτικό χρόνο μαζί για να κάψετε λίπος και να διασκεδάσετε την ίδια στιγμή. Πηγαίντε βόλτα στο πάρκο, βγάλτε τον σκύλο έξω μαζί, επισκεφθείτε την κοντινότερη παιδική χαρά και παίξτε μαζί τους. Θα λατρέψουν τη νέα σας διάθεση, ενώ εσείς θα λατρέψετε το πόσο εύκολα χάνετε τους πόντους που επιθυμείτε.

Τι λέτε, λοιπόν; Θα δοκιμάσετε να χάσετε σωματικό λίπος μέσα από ευχάριστες καθημερινές δραστηριότητες που δεν περιλαμβάνουν απαραιτήτως την επίσκεψή σας στο γυμναστήριο;

 

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ