Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Κατέρρευσε τοίχος στην Ξάνθη – Άνοιξαν τρύπες στους δρόμους


Μικρής έκτασης προβλήματα προκλήθηκαν την Παρασκευή (15/10) το βράδυ στην Ξάνθη μετά και την επιδείνωση των καιρικών φαινομένων και την επέλαση της κακοκαιρίας «Μπάλλος» από την περιοχή.

Η ισχυρή βροχόπτωση που διήρκησε αρκετή ώρα προκάλεσε περιορισμένα προβλήματα, όπως τρύπες σε ορισμένα σημεία του οδικού δικτύου, κυρίως σε περιοχές όπου είχαν γίνει πρόσφατα παρεμβάσεις και δεν είχε τοποθετηθεί άσφαλτος.

Τμήμα ενός εξωτερικού τοίχου σε ένα παλιό κτήριο επί της οδού Στογιαννίδη, κατέρρευσε λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης, με αποτέλεσμα αρχικά να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων. Τοποθετήθηκαν προστατευτικά κιγκλιδώματα ενώ ο δρόμος δόθηκε εκ νέου σε χρήση το Σάββατο, ωστόσο εφίσταται η προσοχή των διερχόμενων οδηγών από το σημείο, σύμφωνα με το xanthinea.

Μικρής έκτασης πλημμυρικά φαινόμενα παρατηρήθηκαν σε αγρόκτημα στη Γενισέα, χωρίς ωστόσο να προκαλούν ανησυχία ενώ αξίζει να σημειωθεί πως παρά τη σφοδρότητα της βροχόπτωσης δεν παρατηρήθηκαν προβλήματα στην ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων στην Ξάνθη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ