Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Δευτέρα (18/10)


Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Δευτέρα (18/10)

Οι συζητήσεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης για χριστουγεννιάτικο «μποναμά» σε κοινωνικές ομάδες που χρειάζονται στήριξη καθώς στο οικονομικό επιτελείο εξετάζουν τα οικονομικά δεδομένα που θα επιτρέψουν μια τέτοια εφάπαξ στήριξη φιλοξενούνται στα περισσότερα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Δευτέρα (18/10).

Στα πρωτοσέλιδα και η επικείμενη επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στην Ελλάδα, στις 29 Οκτωβρίου, μετά την αντίστοιχη επίσκεψή της στην Τουρκία και τη συνάντησή της εκεί με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Θέση στα πρωτοσέλιδα και για τις εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής μετά την δραστηριοποίηση του Γιώργου Παπανδρέου με την παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού να έχει δημιουργήσει ένα μπάχαλο στις εσωκομματικές διαδικασίες ενόψει της εκλογής νέου προέδρου στο ΚΙΝΑΛ.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα και για τις αλλαγές που ετοιμάζονται για τον Δακτύλιο, ο οποίος επανέρχεται στις 25 Οκτωβρίου αλλά και τις νέες ρυθμίσεις που τίθενται σε εφαρμογή για τις λαϊκές αγορές.

Στα πρωτοσέλιδα, τέλος, και η αγωνιστική δράση στη Super League με την νίκη του Ολυμπιακού στα Ιωάννινα και την «αυτοκτονία» του ΠΑΟΚ στην Τούμπα κόντρα στον Βόλο.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα,Δευτέρα (18/10)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ