Ζωγράφισαν με γκράφιτι το μνημείο-σύμβολο των Χανίων – Έξαλλοι οι κάτοικοι


Οι κάτοικοι των Χανίων αντίκρυσαν ένα ασυνήθιστο θέαμα κοιτάζοντας προς το στολίδι του Ενετικού Λιμανιού, τον εμβληματικό φάρο της πόλης

Το ιστορικό μνημείο των Χανίων, τον εμβληματικό φάρο του Ενετικού Λιμανιού, επέλεξαν κάποιοι για να αφήσουν την «υπογραφή» τους με ένα γκράφιτι. Συνεργείο της πόλης καθάρισε άμεσα το σημείο.

Οι κάτοικοι των Χανίων αντίκρυσαν ένα ασυνήθιστο θέαμα κοιτάζοντας προς το στολίδι του Ενετικού Λιμανιού, τον εμβληματικό φάρο της πόλης.

xania-grafiti.jpg
Έκαναν γκράφιτι στον φάρο του Ενετικού Λιμανιού των Χανίωνzarpanews.gr

Πάνω στο σύμβολο των Χανίων, κάποιοι θέλησαν να αφήσουν την «υπογραφή» τους και προχώρησαν σε γκράφιτι που ήταν ευδιάκριτο μάλιστα από πολύ μακριά.

Όπως αναφέρει το zarpanews.gr, άμεση ήταν η αντίδραση των τοπικών αρχών καθώς συνεργείο του Λιμενικού Ταμείου Χανίων, καθάρισε γρήγορα το ιστορικό μνημείο από το γκράφιτι.

Λάθος το σημείο

Μία σελίδα στο Facebook, με την ονομασία Chania Hip Hop Culture – CHHC που ασχολείται με την κουλτούρα του Χιπ Χοπ στα Χανιά και δημοσιεύει ό,τι έχει να κάνει με την κουλτούρα της πόλης, σχολίασε το γεγονός λέγοντας χαρακτηριστικά «Πολύ καλό σημείο! Το ότι ήταν λάθος όμως το ξέρουμε όλοι, ακόμα κι ο δημιουργός».

Μάλιστα, με άλλη ανάρτηση, η σελίδα ξεκαθαρίζει ότι «δεν είναι κοινότητα γκραφιτάδων» ενώ στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση, χρήστες παίρνουν θέση για το περιστατικό, με την πλειοψηφία να το καταδικάζει.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ