Κάνε το Υποχρεωτικό… Διασκεδαστικό σε 30”


Κάθε χρόνο και πολλές φορές και δυο με τρείς φορές το χρόνο, πρέπει από τον νόμο να εξασφαλίζουμε την ασφάλεια αυτοκινήτου μας.

Μια διαδικασία που στο παρελθόν ήθελε πολύ χρόνο τόσο για βρεις τι σου προσφέρει η κάθε ασφαλιστική εταιρία ξεχωριστά, όσο και για να συγκρίνεις και να βρεις αυτήν που σου ταιριάζει και σε συμφέρει καλύτερα.

Μα πώς θα ξέρεις ότι βρήκες την πιο ταιριαστή για εσένα; Και αν υπάρχει κάποια που δε ξέρεις και είναι πιο κοντά σε αυτό που ψάχνεις; Πώς να είσαι σίγουρος γι’ αυτήν, αν δε δεις πολλές επιλογές; Αν δε έχεις μπροστά σου μια μεγάλη ποικιλία ώστε να μπορείς να συγκρίνεις και να αξιολογήσεις με βάση τα δικά σου κριτήρια;

Και αν σου έλεγα ότι όλα αυτά τα ΑΝ που αφορούν την ασφάλεια αυτοκινήτου βρίσκουν την απάντηση τους στην νέα καινοτόμα πλατφόρμα σύγκρισης τιμών και καλύψεων Pricefox και μπορείς από όπου και αν βρίσκεσαι 100% δωρεάν, αντικειμενικά και ανεξάρτητα, να εξασφαλίζεις μόλις μέσα σε δευτερόλεπτα το οικονομικότερο πακέτο αγοράς;

Ας το πάρουμε από την αρχή. Τα βήματα είναι εύκολα και γρήγορα.

  • Μπαίνεις στο Pricefox.gr
  • Καταχωρείς την πινακίδα και τα βασικά στοιχεία της ταυτότητας σου.
  • Προσθέτεις όποιο συνδυασμό καλύψεων επιθυμείς.
  • Διαλέγεις ανάμεσα σε πακέτο βασικής, πυρός / κλοπής και μικτής.
  • Επιλέγεις την διάρκεια της ασφάλισης (τρίμηνη, εξάμηνη, ετήσια).
  • Συγκρίνεις τιμές, καλύψεις και επιπλέον παροχές ανάμεσα στις καλύτερες προσφορές της αγοράς.
  • Πληρώνεις με απόλυτη ασφάλεια και προστασία των προσωπικών δεδομένων σου. (χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, τραπεζική μεταφορά) ακόμη και με άτοκες μηνιαίες δόσεις
  • Έχεις άμεσα στο email σου το συμβόλαιο και όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Τι σημαίνει όμως συγκρίνω; Υπάρχουν καλές και κακές ασφάλειες; Τι χρειάζεται να ξέρω για να μπορώ να συγκρίνω; Πώς κερδίζω χρήματα όταν συγκρίνω;

Δεν υπάρχουν καλές και κακές ασφάλειες. Όλες οι ασφαλιστικές εταιρίες που θα βρεις στο Pricefox είναι αξιόπιστες και πληρούν όλα τα απαραίτητα κριτήρια ώστε να σε βοηθήσουν να επιλέξεις το πακέτο που σου ταιριάζει.

Έχοντας λοιπόν όλη την πληροφόρηση συγκεντρωμένη στην οθόνη σου μπορείς μέσα σε 30 δευτερόλεπτα να συγκρίνεις και να δεις τα κόστη από 40+ πακέτα και να επιλέξεις μέσα σε 2 λεπτά εκείνο που σε συμφέρει περισσότερο.

Ακόμα και στο πιο ακριβά ασφάλιστρα υπάρχει έξυπνη λύση. Το Pricefox επενδύει συνεχώς στην τεχνολογία και εφαρμόζει καινοτομίες που αλλάζουν τον κλάδο της ασφάλισης αυτοκινήτου. Ο καταναλωτής μέσα από την καινοτόμα τεχνολογία result streaming μπορεί να εντοπίσει την οικονομικότερη προσφορά γλυτώνοντας χρόνο και χρήμα αγοράζοντας το πακέτο ασφάλειας που ταιριάζει στο όχημα του σε ένα περιβάλλον απολύτως ασφαλές και εύκολο στην περιήγηση.

Σύμφωνα με τηλεφωνική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους πελάτες του Pricefox προέκυψε ότι η εξοικονόμηση μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 172€ ετησίως. Πάνω από το 32% των πελατών εξοικονόμησε ποσό μεγαλύτερο από 100€ και πάνω από το 12%, ποσό μεγαλύτερο από τα 172€ συγκρίνοντας και αγοράζοντας ασφάλεια αυτοκινήτου online στο Pricefox.gr.

Με ένα κλικ στο Pricefox.gr μπορείς εντελώς δωρεάν, χωρίς περιορισμένα χρονικά ραντεβού και χωρίς ψιλά γράμματα, σε πραγματικό χρόνο να συγκρίνει και να επιλέξεις ανάμεσα στην ετήσια, εξάμηνη ή τρίμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου και μάλιστα με εγγύηση χαμηλότερης τιμής.

Έπειτα βρίσκεις εκείνη τη μία ασφάλεια αυτοκινήτου που θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σου. Το μόνο που χρειάζεται λοιπόν για να συγκρίνεις και να αποφασίσεις είναι… να σκεφτείς τι επιθυμείς εσύ σαν οδηγός!

Και μεταξύ μας αν μπορούσαμε να έχουμε μια πλήρη πληροφόρηση πριν από κάθε μας αγορά αλλά κυρίως πριν επιλέξουμε κάτι που αφορά την ασφάλεια μας, πόσο πιο σίγουροι και ήρεμοι θα νιώθαμε;

Όταν έχουμε μια ποικιλία από δεδομένα, νιώθουμε αυτόματα μια μεγαλύτερη ανακούφιση καθώς κανείς δε μας περιορίζει και έχουμε τον έλεγχο των επιλογών μας!

Μπορεί λοιπόν εύρεση ασφάλειας αυτοκινήτου να είναι μια υποχρεωτική διαδικασία, όμως το Pricefox και οι έμπειροι σύμβουλοι του είναι διαθέσιμοι 24 ώρες το 24ρο 7 ημέρες την εβδομάδα, ώστε να καθοδηγήσουν βήμα βήμα τον πελάτη να ολοκληρώσει την αγορά του και να του λύσουν οποιαδήποτε ερώτηση μπορεί να έχει. Όλα αυτά γίνονται εύκολα, γρήγορα οικονομικά και πάνω από όλα διασκεδαστικά!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ