Απίστευτος Μπολσονάρου: «Όταν είναι να πάρω δύσκολες αποφάσεις, κρύβομαι στην τουαλέτα και κλαίω»


Ο πρόεδρος της Βραζιλίας, Ζαΐχ Μπολσονάρου, αποκάλυψε την αντίδρασή του μπροστά στη λήψη δύσκολων αποφάσεων

Σε μια απίστευτη παραδοχή προχώρησε ο πρόεδρος της Βραζιλίας, Ζαΐχ Μπολσονάρου, ο οποίος αποκάλυψε ότι κάθε φορά που καλείται να λάβει μια δύσκολη απόφαση, κλείνεται στην τουαλέτα και κλαίει!

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας έκανε την αποκάλυψη αυτή μιλώντας σε υποστηρικτές του σε εκκλησία την περασμένη Πέμπτη στην Μπραζίλια. «Συχνά κλαίω μόνος μου στην τουαλέτα του σπιτιού μου. Η γυναίκα μου δεν με έχει δει. Πιστεύει ότι είμαι πολύ σκληρός. Τι με κάνει να συμπεριφέρομαι έτσι; Δεν είμαι πλέον γερουσιαστής. Με όλο το σεβασμό στους γερουσιαστές, αν κάποιος εξ αυτών απουσιάσει σε μια ψηφοφορία αυτό μπορεί να μην έχει καμία επίπτωση. Αλλά οι αποφάσεις μου επηρεάζουν πολλούς ανθρώπους» είπε ο Μπολσονάρου.

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας, ο οποίος ακόμα δεν έχει αποκαλύψει τις προθέσεις του σχετικά με το αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές του 2022, είναι αντιμέτωπος με μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της θητείας του που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2019. Η δημοτικότητα της κυβέρνησής του έχει υποχωρήσει στο 22%, το χαμηλότερο επίπεδο από τότε που ανέλαβε την εξουσία πληρώνοντας το «μάρμαρο» για τους χειρισμούς του όσον αφορά την πανδημία του κορονοϊού από την οποία περισσότεροι από 603.000 Βραζιλιάνοι έχουν χάσει τη ζωή τους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις ο Μπολσονάρου χάνει τις εκλογές του 2022 από τον μεγάλο του αντίπαλο, τον Λουίζ Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα, ενώ εκκρεμεί το πόρισμα της έρευνας της Γερουσίας για τους χειρισμούς απέναντι στην πανδημία με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Βραζιλιάνος πρόεδρος ενδεχομένως να βρεθεί αντιμέτωπος ακόμα και με 11 κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

Η ψηφοφορία για το πόρισμα της επιτροπής της Γερουσίας είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη και σε περίπτωση υπερψήφισής του τότε θα σταλεί στο γραφείο του γενικού εισαγγελέα την Πέμπτη προκειμένου να αποφανθεί αν θα πρέπει να ασκηθεί δίωξη σε βάρος του Ζαΐχ Μπολσονάρου και άλλων προσώπων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ