Οικονόμου για Τσίπρα: Μιλούσε πολλή ώρα χωρίς να πει τίποτα


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σχολίασε τη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Για αδυναμία έκφρασης συγκροτημένου λόγου και για απουσία πρακτικών πολιτικών προτάσεων κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ο Γιάννης Οικονόμου. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε τα λεγόμενα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, τόσο σε ότι αφορά τα ζητήματα της πανδημίας όσο και τα εθνικά θέματα.

«Στο ζήτημα της πανδημίας ο κ. Τσίπρας, αφού υπέθαλψε για μήνες την συμπαράταξη στενών του συνεργατών με τον πυρήνα των αντιεμβολιαστών, συνέχισε την τακτική του να μηδενίζει και να απορρίπτει χωρίς να προτείνει το παραμικρό», ανέφερε ο κ. Οικονόμου και πρόσθεσε:

«Στα εθνικά μας θέματα θέλει μια Ελλάδα μικρή, φοβισμένη και περιθωριοποιημένη, εκτός δικτύου διεθνών συμμαχιών. Όσον αφορά στις δημοσκοπήσεις, σε μια οβιδιακή μεταμόρφωση και μετά όλο αυτό το θόρυβο που προκάλεσε με την πρόταση εξεταστικής επιτροπής, μάθαμε απόψε ότι δεν υιοθετεί τις απόψεις των στελεχών του κόμματός του για την υποτιθέμενη αναξιοπιστία τους».

«Στη σημερινή τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Τσίπρα ένα πράγμα ξεχώρισε, περισσότερο ακόμα και από την πρωτοφανή απουσία πρακτικών πολιτικών προτάσεων η αδυναμία του να εκφέρει λόγο συγκροτημένο, με βάθος και τεκμηρίωση», σχολίασε στη συνέχεια.

Κλείνοντας, ο κ. Οικονόμου υπογράμμισε «Ο κ. Τσίπρας μιλούσε πολλή ώρα, προσπαθώντας απεγνωσμένα να βρει κάτι να πει. Δεν τα κατάφερε».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ