Κίνηση ΤΩΡΑ-Θεσσαλονίκη: «Αμόκ» και ταλαιπωρία στη Λ. Νίκης από την ασφαλτόστρωση


Κίνηση ΤΩΡΑ: Κυκλοφοριακό κομφούζιο και στη Θεσσαλονίκη

Τα αρνητικά πρωτεία της Αττικής φαίνεται πως… ζήλεψεη πόλη της Θεσσαλονίκης το πρωί της Δευτέρας.

Επί ποδός βρίσκονται στη λεωφόρο Νίκης οι οδοστρωτήρες του δήμου, από νωρίς το πρωί της Τετάρτης, στο πλαίσιο της τριήμερης ασφαλτόστρωσης του πολυσύχναστου δρόμου.

Τόσο σήμερα όσο και αύριο, από τις 6 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Λεωφόρου Νίκης -πλην του ποδηλατοδρόμου-, από τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Παύλου Μελά.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Thes Today, oι εργασίες στη Λεωφόρο Νίκης οδήγησαν τους οδηγούς σε… απόγνωση, καθώς πρόκειται για ένα κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης, όπου καθημερινά διασχίζουν τον δρόμο χιλιάδες αυτοκίνητα.

Η κίνηση στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Τετάρτης
Η κίνηση στη Θεσσαλονίκη το πρωί της ΤετάρτηςGoogle Maps

Η διαδικασία της ασφαλτόστρωσης θα συνεχιστεί και αύριο, Πέμπτη, ενώ, την Παρασκευή και το Σάββατο θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Λεωφόρου Νίκης -πλην του ποδηλατοδρόμου- από τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Αγίας Σοφίας.

Η ανακοίνωση της Τροχαίας:

«Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να
συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων
ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων», αναφέρει η ανακοίνωση της Τροχαίας για το διάστημα των εργασιών.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, σύμφωνα με ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, θα υπάρξουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

– Σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη (20 και 21 Οκτωβρίου) θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Λεωφόρου Νίκης (εκτός του ποδηλατοδρόμου, όπου η κίνηση των ποδηλατών θα διεξάγεται κανονικά), από τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Παύλου Μελά. Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Ελ. Βενιζέλου, Μητροπόλεως, Παύλου Μελά και από τους γύρω δρόμους της περιοχής, ενώ δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, στη Λεωφόρο Νίκης, κατά μήκος της ζώνης εργασιών.

– Την Παρασκευή και Σάββατο (22 και 23 Οκτωβρίου) θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Λεωφόρου Νίκης (εκτός του ποδηλατοδρόμου όπου η κίνηση των ποδηλατών θα διεξάγεται κανονικά), από τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Αγίας Σοφίας.

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Ελ. Βενιζέλου, Μητροπόλεως, Αγίας Σοφίας, Παύλου Μελά και από τους γύρω δρόμους της περιοχής, ενώ επίσης δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, στη Λεωφόρο Νίκης, κατά μήκος της ζώνης εργασιών.

Οι οδηγοί παρακαλούνται να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ