ΚΙΝΑΛ: Ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του

Μετά από ένα περίεργο κρυφτούλι θολών ανακοινώσεων και συναντήσεων τελικά ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την αρχηγία του Κινήματος Αλλαγής με τρόπο πολιτικά ανορθόδοξο.

Βεβαίως δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Παπανδρέου επιλέγει να θολώσει τα νερά σε πολιτικό επίπεδο. Το ίδιο είχε κάνει και τότε που έβαλε τη χώρα στα μνημόνια, ενώ λίγες μέρες πριν διαβεβαίωνε το Πανελλήνιο ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ζητηθεί η συνδρομή του ΔΝΤ, παρά το γεγονός ότι είχε κλείσει συμφωνία με τον τότε Διευθυντή του IMF στην κουζίνα του εστιατορίου στο Νταβός.

Με την ίδια ακριβώς μυστικοπαθεια συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά, όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει τη χώρα και να προτείνει για πρωθυπουργό τον Φίλιππο Πετσαλνικο αρχικά και την Έλσα Παπαδημητρίου σε δεύτερο χρόνο, για να καταλήξουμε τελικά στον Λουκά Παπαδήμο.

Έτσι και σήμερα, αφού αποφάσισε να κάνει άνω κάτω το ΚΙΝΑΛ μόνο για να διαφημίσει τον εαυτό του, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στο παρά πέντε.

Υπενθυμίζεται ότι στις 18 Οκτωβρίου ο κ. Παπανδρέου, με ανάρτησή του στα social media, έδειξε την πρόθεσή του να εμπλακεί και πάλι στα εσωκομματικά του Κινήματος Αλλαγής, εκφράζοντας ενδιαφέρον για τις εσωκομματικές εξελίξεις και τις επερχόμενες εκλογές, μετά και την αποχώρηση της Φώφης Γεννηματά, για λόγους υγείας από την κούρσα.

Η δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου

Χρειαζόμαστε μια Νέα Αλλαγή.

Για τους πολίτες και τη χώρα.

Για αυτό η Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη χρειάζεται να ξαναγίνει μεγάλη.

Να συμπορευτεί με τις άλλες προοδευτικές δυνάμεις στην Ευρώπη και τον κόσμο, που επανέρχονται δυναμικά.

Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την ηγεσία του Κινήματος.

Θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις για να ξαναγίνει η παράταξη μας μεγάλη και ισχυρή.

Πρωταγωνιστής και πάλι των εξελίξεων.

Καταλύτης για την διαμόρφωση μιας προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης.

Παράταξη ικανή να απαντήσει αποτελεσματικά στη συντήρηση.

Καλώ όλους τους δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες, να μετατρέψουμε αυτήν τη διαδικασία σε γιορτή Δημοκρατίας και συμμετοχής.

Για την απόφασή μου αυτή έχω ενημερώσει την Πρόεδρο μας, Φώφη Γεννηματά και την αρμόδια επιτροπή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here