Δίκη για βιτριόλι: Εν αναμονή της πρότασης του εισαγγελέα


Δίκη για βιτριόλι: Αύριο, Πέμπτη (21/10), αναμένεται η αγόρευση του εισαγγελέα για την υπόθεση της Ιωάννα Παλιοσπύρου που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι από την Έφη Κακαράντζουλα

Με την αγόρευση του εισαγγελέα συνεχίζεται αύριο, Πέμπτη, η δίκη για το βιτριόλι με τον δικηγόρο της Ιωάννας Παλιοσπύρου να διαμηνύει ότι το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι περιμένει μια απόφαση «που θα της επιτρέψει με λιγότερο άγχος να αντιμετωπίσει τα ισόβια τα δικά της».

Σύμφωνα με το Mega, πιθανότατα, το δικαστήριο, που έχει πραγματοποιήσει άλλες τρεις συνεδριάσεις, δε θα δώσει την απόφαση της δίκης, παρά μόνο τις εισηγήσεις και την πρόταση του Εισαγγελέα.

Το 18μηνο της προσωρινής κράτησης της κατηγορούμενης λήγει στις αρχές του Δεκεμβρίου, και το δικαστήριο έχει επισπεύσει τις διαδικασίες για την έκδοση της τελικής απόφασης.

Με αφορμή την αυριανή συνεδρίαση όπου εκτός από την αγόρευση του εισαγγελέα αναμένονται και οι αγορεύσεις των συνηγόρων ο κ. Αλεξανδρής τόνισε πώς παρόμοια υπόθεση -ως προς την έκταση- παγκοσμίως υπήρξε μόνο μια φορά στην Αγγλία. Και εκεί, όπως είπε, αντιμετωπίστηκε ως ανθρωποκτονία.

«Με την απόφαση αυτή που θα βγει θα πρέπει να αποφευχθούν τυχόν μιμητές. Ελπίζω ότι θα αντιμετωπιστεί στη σωστή της διάσταση», επισήμανε ο δικηγόρος προσθέτοντας ότι η Ιωάννα Παλιοσπύρου περιμένει τη δικαίωσή της: «Γνωρίζει κυριολεκτικά ότι ζει από θαύμα. Περιμένει μια ποινή που θα μπορέσει να της επιτρέψει, με λιγότερο άγχος, να αντιμετωπίσει τα ισόβια τα δικά της».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ