ΚΙΝΑΛ – Παπανδρέου: Οι αντιδράσεις των άλλων υποψηφίων – Γερουλάνος στο Newsbomb: Συνεχίζω στη μάχη


Ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής και οι αντιδράσεις των υπόλοιπων έξι υποψήφιων αναμένονται με ενδιαφέρον. Ο Παύλος Γερουλάνος δήλωσε στο Newsbomb.gr ότι συνεχίζει κανονικά τη μάχη για εκλογή

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ μετά την επισημοποίηση της υποψηφιότητας του Γιώργου Παπανδρέου. Μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου και την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν ζυμώσεις και εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής, ωστόσο, το πρώτο βράδυ της επίσημης ανακοίνωσης της υποψηφιότητας Παπανδρέου, δεν υπάρχουν ιδιαίτερες αντιδράσεις από τους άλλους υποψήφιους.

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με τον Παύλο Γερουλάνο, στενό συνεργάτη του κ. Παπανδρέου στο παρελθόν και υπουργό σε κυβερνήσεις του, ο οποίος διαμήνυσε πως θα συνεχίσει κανονικά στη διαδικασία. «Συνεχίζω κανονικά στη μάχη για την ανάδειξη του προέδρου στο ΚΙΝΑΛ», αρκέστηκε να πει ο κ. Γερουλάνος.

Νωρίτερα, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν Γιώργος Παπανδρέου και Φώφη Γεννηματά η απερχόμενη πρόεδρος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Παπανδρέου.

Πλην του Βασίλη Κεγκέρογλου που άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να κάνει πίσω σε περίπτωση υποψηφιότητας του πρώην πρωθυπουργού, οι υπόλοιποι υποψήφιοι έχουν κάνει σαφές με δηλώσεις τους το τελευταίο διάστημα ότι δεν θα αλλάξουν στάση και θα συμμετάσχουν κανονικά στη διαδικασία. Συνεπώς, ο κ. Παπανδρέου θα βρεθεί δεδομένα αντιμέτωπος με τους κ. Γερουλάνο, Ανδρουλάκη, Λοβέρδο, Καστανίδη και Χρηστίδη στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ