ΤΩΡΑ – Κίνηση : «Κόλαση» σε Κηφισίας και Κηφισό – Μεγάλες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό


Κίνηση ΤΩΡΑ: Πολύ δύσκολη η κυκλοφορία στους δρόμους της Αθήνα το πρωί της Πέμπτης

Πολύ δύσκολη αποδεικνύεται για τους οδηγούς η Πέμπτη καθώς η κίνηση είναι αυξημένη στις περισσότερες κεντρικές λεωφόρου και ιδίως σε Κηφισό και Κηφισίας ενώ προβλήματα καταγράφονται και στην Αττική Οδό.

Στον Κηφισό η κίνηση διεξάγεται με μεγάλη δυσκολία στην κάθοδο από το ύψος της Μεταμόρφωσης μεχρι του Ρέντη και στην άνοδο από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια όσο και στην κάθοδο πριν την Μεταμόρφωση και μέχρι του Ρέντη.

Σημαντικές είναι οι καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό και συγκεκριμένα στην Περιφερειακή Υμηττού στο ρεύμα προς Ελευσίνα (10΄- 15΄) από κόμβο Αγίας Παρασκευής έως κόμβο Κηφισίας και στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο (25΄- 30΄) από κόμβο Φυλής έως κόμβο Κηφισίας.

Εξαιρετικά επιβαρυμένη είναι η κίνηση στην κάθοδο της Κηφισίας από τα Σίδερα Χαλανδρίου μέχρι τον κόμβο των Αμπελοκήπων προς το κέντρο της Αθήνας ενώ προβλήματα υπάρχουν και στο ρεύμα ανόδου.

Υπενθυμίζεται ότι οι υγειονομικοί έχουν ξεκινήσει από την πλατεία Μαβίλης πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου, αρχικά, και το υπουργείο Υγείας στη συνέχεια.

Αυξημένη κίνηση καταγράφεται και στην Μεσογείων, στην Κατεχάκη προς Κηφισίας και στον Καρέα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ