Θοδωρής Φέρρης: Ο χωρισμός που τον έριξε στα πατώματα και η μπλούζα που φορούσε για 3 χρόνια [vid]


Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2 Night Show” βρέθηκε ο Θοδωρής Φέρρης, ο ερωτικός τραγουδιστής που μετά από μήνες πανδημικών περιορισμών επέστρεψε στην πίστα του Romeο.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την σχέση που έχει με την εξωτερική του εμφάνιση. Όπως είπε: «Δεν με ενδιαφέρουν τα μαλλιά και τα ρούχα και με τις πιτζάμες να βγω σε ένα παγκάκι θα το έκανα. Φορούσα για τρία χρόνια στην πίστα το ίδιο μπλουζάκι. Ήταν σαν γούρι και με βόλευε πάρα πολύ».

Την ίδια ώρα, αποκάλυψε πως στο παρελθόν έχει τραγουδήσει για δύο μόλις άτομα σε σπίτι, μαζί με όλη του την μουσική ορχήστρα. «Μάλλον ήταν πρόταση γάμου, αλλά δεν έμαθα ποτέ. Δουλειά μου ήταν να τραγουδήσω», είπε συγκεκριμένα ο γνωστός τραγουδιστής.

Θοδωρής Φέρρης: Όταν χώρισα ήμουν στα πατώματα, ζούσα το δράμα μου

«Κάποια στιγμή είχα χωρίσει από μια σχέση, 20 χρονών, ήμουν στα πατώματα χάλια, ζούσα το δράμα μου και μου λέει η μητέρα μου γιατί κλαις; Της είπα, μου λέει «τέλεια, η φωνή σου θα γίνει πιο ερωτική. Το χρειαζόσουν, θα γίνεις ολοκληρωμένος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Φέρρης.

Δείτε το βίντεο από την συνέντευξη του Θοδωρή Φέρρη παρακάτω:

Ο Θοδωρής Φέρρης γεννήθηκε στο Manhattan της Νέας Υόρκης και είναι γιος Ελλήνων μεταναστών. Η μητέρα του εργαζόταν ως τραγουδίστρια και ο πατέρας του είχε εταιρεία parking. Στην Ελλάδα επέστρεψε σε ηλικία 5 ετών, όταν οι γονείς του πήραν διαζύγιο, με την μητέρα του. Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του: «Το πρώτο μας σπίτι ήταν στην Γλυφάδα. Η αλήθεια είναι πως από αυτά τα πέντε χρόνια της Αμερικής, έχω ελάχιστες μνήμες. Βέβαια, μετά πήγαινα συχνά για να βλέπω το πατέρα μου, μέχρι που κάποια στιγμή έφυγε από την ζωή». Για την αγάπη του για το τραγούδι είχε πει: «Όλη μου η ζωή ήταν το τραγούδι. Η μητέρα μου έπαιζε κιθάρα, τραγουδούσε, ο πατριός μου είναι πιανίστας, ενώ ο παππούς, αλλά και ο θείος μου είναι μουσικοί».

Ακολουθεί βίντεο:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ