Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Παρασκευή (22/10)


Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα,Παρασκευή (22/10)

Οι νέες απειλές της Τουρκίας κατά της Κύπρου και της Ελλάδας παρά το γεγονός ότι αυτή είναι που διατηρεί την πολεμική ρητορική καθώς αναμένεται η παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την τουρκική προκλητικότητα στη Σύνοδο Κορυφής φιλοξενούνται στα περισσότερα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Παρασκευή (22/10).

Στα πρωτοσέλιδα και η εισήγηση-καταπέλτης του εισαγγελέα στη δίκη για το βιτριόλι ο οποίος ζήτησε την ενοχή της Έφης Κακαράντζουλα για απόπειρα ανθρωποκτονίας της Ιωάννας Παλιοσπύρου η οποία εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τη στάση της Δικαιοσύνης μπροστά στον ισόβιο Γολγοθά της.

Θέση στα πρωτοσέλιδα και για την διαθήκη του Μίκη Θεοδωράκη και τα όσα αναφέρει για τον Νίκο Κουρή αλλά και για τη συνέχεια του έργου και τα πνευματικά δικαιώματά που το αφορούν.

«Χτυπήματα» στα πρωτοσέλιδα και για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα μετά την καταγραφή της αύξησης κατά 28% του επιδημιολγικού φορτίου με τους ειδικούς να απευθύνουν ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα και στην επιχείρηση του ΕΦΚΑ για την επιτάχυνση της απονομής συντάξεων με τον θεσμό του «Πύργου Ελέγχου» και τον στόχο για έκδοση τριών συντάξεων την ημέρα ανά υπάλληλο.

Στα πρωτοσέλιδα και τα έργα που ολοκληρώνονται στον Έβρο για τη θωράκιση των συνόρων, η εγκύκλιος της ΑΑΔΕ για τις γονικές παροχές αλλά και οι εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής μετά την κατάθεση υπογραφών από τους έξι υποψήφιους για τη θέση του προέδρου του κόμματος με τον Νίκο Ανδρουλάκη να «κερδίζει» τον πρώτο γύρο των εντυπώσεων.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα,Παρασκευή (22/10)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ