Άλεκ Μπάλντουιν: Συντετριμμένος ο ηθοποιός – Πώς εκπυρσοκρότησε το όπλο που κρατούσε (vid)


Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η τραγωδία στα γυρίσματα της ταινίας του Netflix «Rust» – Συντετριμμένος ο Άλεκ Μπάλντουιν που πυροβόλησε και σκότωσε με το όπλο που κρατούσε τη Διευθύντρια Φωτογραφίας, τραυματίζοντας παράλληλα και τον σκηνοθέτη – Θλίψη στο Hollywood

Συντετριμμένος και με απόγνωση στο βλέμμα ο Άλεκ Μπόλντουιν προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι συνέβη λίγο νωρίτερα στο σετ της ταινίας του, Rust. Πώς το όπλο που κρατούσε στα χέρια του εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα να σκοτώσει την 42χρονη Χαλίνα Χάτσινς, Διευθύντρια Φωτογραφίας και να τραυματίσει σοβαρά τον σκηνοθέτη Τζόελ Σούζα, ο οποίος δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή;

Στις φωτογραφίες που ανέβηκαν στο Twitter, δείχνουν τον ηθοποιό έξω από το γραφείο του Σερίφη, όπου μετέβη μετά το δυστύχημα, προκειμένου να δώσει κατάθεση για το αιματηρό περιστατικό, ώστε να διαλευκανθούν τα αίτια της τραγωδίας.

Στη μία μιλά στο τηλέφωνο και στην άλλη είναι σκυφτός.

Ο Μπάλντουιν εκτός από πρωταγωνιστής είναι και συμπαραγωγός στην ταινία. Προς το παρόν δεν του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για τον θάνατο της 42χρονης, με τους αστυνομικούς να διερευνούν πώς και τι τύπου όπλου χρησιμοποιήθηκε.

Βίντεο από το σημείο όπου εκπυρσοκρότησε το όπλο του Άλεκ Μπάλντουιν

Μυστήριο με το όπλο

«Η Χαλίνα Χάτσινς και ο Τζόελ Σόουζα τραυματίστηκαν από σφαίρες όταν ο Άλεκ Μπόλντουιν πυροβόλησε με το πιστόλι που χρησιμοποιούσε για το γύρισμα της ταινίας Rust», ανέφεραν οι υπηρεσίες του σερίφη της κομητείας Σάντα Φε σε δελτίο Τύπου που εστάλη στο Γαλλικό Πρακτορείο, με τις λεπτομέρειες γύρω από το περιστατικό να παραμένουν αδιευκρίνιστες.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ