Ιαπωνία: Όλα έτοιμα για τον γάμο της πριγκήπισσας Μάκο με κοινό θνητό- Τα


Η πριγκίπισσα Μάκο της Ιαπωνίας γιορτάζει τα τελευταία γενέθλια ως μέλος της αυτοκρατορικής οικογένειας πριν από το γάμο με έναν κοινό θνητό.Ο λιτός γάμος θα γίνει στις 26 Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε η Υπηρεσία του Αυτοκρατορικού Οίκου.

Η πριγκίπισσα Μάκο της Ιαπωνίας, η μεγαλύτερη κόρη του πρίγκιπα διαδόχου Aκισίνο και της πριγκίπισσας Κίκο, έκλεισε τα 30 το Σάββατο και γιόρτασε τα τελευταία της γενέθλια ως μέλος της αυτοκρατορικής οικογένειας πριν παντρευτεί ένα πρώην συμφοιτητή της την επόμενη εβδομάδα.

Το λαβ στόρι και ο γάμος με τον αγαπημένο της Κέι Κομούρο, απασχολεί εδώ και καιρό τα μέσα ενημέρωσης της χώρας και βρίσκεται στο μικροσκόπιο των ταμπλόιντ, καθώς η σχέση τους, έθεσε την πριγκίπισσα εκτός της αυτοκρατορικής οικογένειας.

Αμέσως μόλις πει το μεγάλο “ναι”, η πριγκήπισσα θα γίνει κοινή θνητή, όπως ορίζει ο νόμος που λέει ότι οι γυναίκες-μέλη της αυτοκρατορικής οικογένειας δεν μπορούν να διατηρήσουν τα προνόμιά που απορρέουν απο το στέμμα, μετά το γάμο.

Δεν θα πραγματοποιηθεί καμία από τις τελετές που συνήθως γίνονται σε έναν αυτοκρατορικό γάμο και η πριγκίπισσα θα απαρνηθεί το έκτακτο επίδομα ενός εκατομμυρίου δολαρίων το οποίο δικαιούται, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Τύπο.

Η πριγκίπισσα Μάκο και ο Κομούρο γνωρίστηκαν ενώ παρακολουθούσαν το Διεθνές Χριστιανικό Πανεπιστήμιο στο Τόκιο το 2012. Πριν γίνει γνωστός ως βασιλικός αρραβωνιαστικός, ο Kομούρο ήταν περισσότερο διάσημος ως ο «Πρίγκιπας της Θάλασσας», καθώς είχε εμφανιστεί σε μια εκστρατεία τουρισμού για την παραθαλάσσια πόλη Fujisawa, νότια της πρωτεύουσας Τόκιο.

Το σαββατοκύριακο η Υπηρεσία του Αυτοκρατορικού Οίκου έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες της πριγκίπισσας Mάκο να κάνει μια βόλτα στους αυτοκρατορικούς κήπους με τη μικρότερη αδερφή της, αλλά δεν υπήρξε καμία πληροφορία για το πως πέρασε τα τελευταία πριγκηπικά της γενέθλια.

Ο τριετής αρραβώνας της πριγκίπισσας Μάκο και του Κομούρο στιγματίστηκε απο σκάνδαλα και διαμάχες, που ξεκίνησαν όταν μία ταμπλόιντ εφημερίδα έγραψε ότι ο Κομούρο είχε εμπλακεί σε σκάνδαλο με χρήματα.

Ο αυτοκρατορικός οίκος είπε σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Οκτωβρίου ότι η πριγκίπισσα Μάκο είχε αναπτύξει διαταραχή μετατραυματικού στρες λόγω του έντονου ελέγχου των μέσων ενημέρωσης στην προσωπική της ζωή.

Το ζευγάρι -που θυμίζει σε κάποιους τον Πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ της Βρετανίας- αναμένεται να μετακομίσει μετά το γάμο στη Νέα Υόρκη, όπου ο Κομούρο εργάζεται ως δικηγόρος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ