Γιώργος Κακοσαίος: Συγκινεί ερμηνεύοντας Γιάννη Πλούταρχο στο “Σπίτι με το Mega”


Ο Γιώργος Κακοσαίος έχει ήδη κάνει τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι, έχοντας για στήριξη τον ταλαντούχο πατέρα του. Είναι βλέπετε γιος του Γιάννη Πλούταρχου και από εκεί κληρονόμησε την γοητευτική φωνή. Χτες το βράδυ τον απολαύσαμε στο πλευρό της Νατάσας Θεοδωρίδου στο Θέατρο Γη. Στο “Σπίτι με το Mega” λοιπόν ο Γιώργος Κακοσαίος πήρε την σκυτάλη από τη Νατάσα και ξεκίνησε το τραγούδι, ενώ το κοινό τον αποθέωσε. Πιο συγκεκριμένα, οι θεατές αγάπησαν τα τραγούδια του Γιάννη Πλούταρχου από τη φωνή του γιου του. “Το καλύτερο παιδί” και “Φοβάμαι πώς” ήταν δύο από τα highlights της βραδιάς! Απολαύστε τον παρακάτω σε ένα από τα πολυάριθμα ντουέτα με τον πατέρα του.

Γιώργος Κακοσαίος: Ένα νέο ταλέντο γεννιέται

Ο νεαρός τραγουδιστής έχει ήδη δώσει τα διαπιστευτήριά του. Γι’ αυτό και η καριέρα του ακολουθεί μια διαρκώς ανοδική πορεία. Τι λέει όμως ο ίδιος σχετικά; “Όταν άφησα το ποδόσφαιρο, την μεγάλη μου αγάπη ήξερα ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα τραγουδήσω. Νομίζω ότι αυτά τα δύο συνδέονται. Όπως στο ποδόσφαιρο πρέπει να βάλεις γκολ έτσι και στη σκηνή πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου με κάτι που βγαίνει από μέσα σου. Όταν ξεκίνησα το τουρ με τη Νατάσα είχα πάρα πολύ άγχος. Με βοήθησε πολύ με κάποια αστεία που μου έκανε πάνω στη σκηνή και έχω καταφέρει να μην έχω πολύ άγχος”. Φαίνεται πως οι δύο καλλιτέχνες έχουν αξιοζήλευτη χημεία μεταξύ τους. Άλλωστε, αυτό είναι κάτι που μεταδίδεται και στο κοινό.

Αναφορικά με την απόφαση να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του, ο Γιώργος Κακοσαίος ήταν κάθετος: “Την απόφαση αυτή την πήρα, όταν άρχισα να γράφω τα δικά μου τραγούδια και να παίρνω καλές κριτικές. Το μυαλό μου σιγά σιγά άρχισε να διχάζεται”. Την ανακοίνωσε στην οικογένειά του ο ίδιος, ενώ ήταν εξ αρχής σίγουρος πως θα υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στους δύο και είναι έτοιμος για κάτι τέτοιο. Αν και έχουν καλλιτεχνικές διαφωνίες, εκτιμά την γνώμη του και τον ακούει συχνά. Μένει να καθίσουμε αναπαυτικά και να απολαύσουμε τον Γιώργο Κακοσαίο στα επόμενά του βήματα στον χώρο του τραγουδιού!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ