Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη: Ανακοινώθηκε και επίσημα η συνέχεια του Dune


Το δεύτερο κεφάλαιο της ταινίας του Ντενί Βιλνέβ θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2023.

Λίγες μόνο ημέρες μετά την κυκλοφορία του Dune του Ντενί Βιλνέβ και στην Ελλάδα, όπου σημειώνει μια ικανοποιητική πορεία στο box office, η Warner ανακοίνωσε και επίσημα το δεύτερο κεφάλαιο της επιτυχημένης ταινίας.

Τα ευχάριστα νέα για τους φίλους του φανταστικού ανακοίνωσε η Legendary Pictures που κάνει τη συμπαραγωγή με την Warner με ανάρτησή της στο Twitter: «Αυτό είναι μόνο η αρχή…. Ευχαριστούμε όλους εσάς που έχετε παρακολουθήσει την ταινία Dune μέχρι τώρα και αυτούς που θα πάνε να τη δουν τις επόμενες μέρες και εβδομάδες. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε το ταξίδι».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην παραπάνω ανακοίνωση άμεση ήταν η αντίδραση του θρυλικού συνθέτη Χανς Ζίμερ, ο οποίος με ανάρτησή του στα social media, ανακοίνωσε πως θα επιστρέψει για να «ντύσει» μουσικά και τη δεύτερη ταινία.

Η εξέλιξη αυτή ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενη. Τόσο ο Βιλνέβ ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του να κάνει μια τριλογία Dune, όσο και η Warner, αλλά και το φινάλε της ταινίας που βάζει μια άνω τελεία, μας είχαν προετοιμάσει ότι έπεται και συνέχεια.

Σημειώνεται ότι η ταινία μέχρι στιγμής έχει κόψει πάνω από 57.000 εισιτήρια στην Ελλάδα, ενώ τα συνολικά του έσοδα στο παγκόσμιο box office ξεπερνούν τα 220 εκατομμύρια δολάρια.

Η δεύτερη ταινία Dune αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Οκτώβριο του 2023.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ