Εισαγγελέας για Κακαράντζουλα: «Να μη δοθεί αναστολή – Είναι επικίνδυνη για τη δημόσια ασφάλεια»


Έφη Κακαράντζουλα: Να μη δοθεί αναστολή μέχρι την εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Η τελική ποινή που επιβλήθηκε στην κατηγορούμενη (κατά συγχώνευση) είναι κάθειρξη 15 ετών και τριών μηνών.

Λίγο νωρίτερα, ο εισαγγελέας της έδρας Χαράλαμπος Μαστραντωνάκης πρότεινε να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη η έφεση, διότι η κατηγορούμενη είναι επικίνδυνη για τη δημόσια ασφάλεια και αν αφεθεί ελεύθερη είναι ικανή να διαπράξει και άλλα συναφή αδικήματα.

«Λαμβάνοντας υπόψη της φύσεως και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της δράσης της κατηγορούμενης, και συγκεκριμένα την κατόπτευση των χώρων, την παραλλαγή της εμφάνισης της και την πλήρη αδιαφορία για τη ζωή τη παθούσας, κυρίως λαμβανομένου ότι δεν πιστεύει ακόμα και σήμερα τις διαβεβαιώσεις της παθούσας ότι δεν είχε σχέση με το Νώντα φρονώ ότι είναι επικίνδυνη για τη δημόσια ασφάλεια, και αν αφεθεί ελεύθερη είναι ικανή να διαπράξει συναφή αδικήματα. Η έφεση δεν θα πρέπει να έχει αναστέλλουσα δύναμη» ανέφερε ο εισαγγελέας.

Η συνεδρίαση πλέον του δικαστηρίου ολοκληρώθηκε και εξερχόμενη από το ακροατήριο η Έφη Κακαράντζουλα, πρόσωπα από το περιβάλλον της Ιωάννας της φώναξαν: «Τέρας, τέρας όρθιο», με την ίδια να μην απαντά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ