Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. παραδίδει στον Θεοδωρικάκο το πόρισμα για το Πέραμα

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος θα παραλάβει σήμερα από τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας το πόρισμα αναφορικά με την αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα.

Στα χέρια του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, θα παραδοθεί σήμερα Παρασκευή το πόρισμα του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., Μιχαήλ Καραμαλάκη, για την επιχειρησιακή αξιολόγηση των αστυνομικών δυνάμεων στην αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα.

Ο αρχηγός είχε αναθέσει την «εσωτερική έρευνα» σε ανώτατο αξιωματικό της Αστυνομίας, ο οποίος ολοκλήρωσε το πόρισμά του και το παρέδωσε στον κ. Καραμαλάκη. Εντός της ημέρας ο υπουργός θα έχει στα χέρια του τον φάκελο με τα συμπεράσματα για τις επιχειρησιακές δυσλειτουργίες.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ο κ. Θεοδωρικάκος εμφανίζεται αποφασισμένος να προχωρήσει σε αλλαγές στην Άμεση Δράση, στην εκπαίδευση των αστυνομικών και ενδεχομένως –εάν αυτό προκριθεί ως απαραίτητη λύση- και σε πρόσωπα.

Σημειώνεται ότι σε λιγότερο από τρεις μήνες θα λάβουν χώρα οι προγραμματισμένες -ετήσιες- τακτικές κρίσεις των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here