Έγκλημα στην Κρήτη: Συγκλονισμένος ο δήμαρχος -«Πώς το έκανε αυτό στα παιδιά του;»


Κρήτη: Για την νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Ιεράπετρα της Κρήτης, μίλησε ο δήμαρχος Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Ο 54χρονος άνδρας, που ήταν σε διάσταση με την σύζυγό του, νωρίς το πρωί, συνάντησε την άτυχη γυναίκα σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα στο οποίο διέμενε, έπειτα από έντονη λογομαχία που είχαν και την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Μιλώντας o δήμαρχος της Ιεράπετρας, Θεοδόσιος Καλαντζάκης, ανέφερε πως αυτή την ώρα ο δράστης είναι σε ένα γκρεμό και απειλεί να αυτοκτονήσει. Αγωνιώδεις είναι οι προσπάθειες τόσο των αστυνομικών αλλά και των τεσσάρων παιδιών του να τον μεταπείσουν.

«Νωρίς το πρωί ενημερώθηκα για το περιστατικό. Είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Έχουμε πέσει από τα σύννεφα, ποτέ στο δήμο μας δεν είχε συμβεί τέτοιο περιστατικό. Πώς το έκανε αυτό; Άφησε τέσσερα παιδιά ορφανά», δήλωσε συγκλονισμένος ο δήμαρχος στο Newsbomb.gr.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι είχε χωρίσει, ωστόσο εξακολουθούσαν να έχουν έντονους καυγάδες. Ο 54χρονος φέρεται να μαχαίρωσε τη 48χρονη σε διάφορα σημεία του σώματός της και απειλεί να αυτοκτονήσει, πέφτοντας σε γκρεμό.

Το ζευγάρι είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά, ενώ η γυναίκα το τελευταίο διάστημα έμενε σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο. Γύρω στις 8.30 σήμερα το πρωί, συναντήθηκαν να μιλήσουν και εκεί ο 54χρονος μαχαιρώνοντας τη θανάσιμα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ