Μαρία Κορινθίου: Θετική στον κορωνοϊό λίγο μετά τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη

Η Μαρία Κορινθίου διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό όπως ενημέρωσε η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στα social media.

Είναι ψύχραιμη, δεδομένου ότι και ο σύζυγός της έχει νοσήσει από κορωνοϊό και αντιμετώπισε και ο ίδιος μεγάλο πρόβλημα με το οξυγόνο του. Ωστόσο, τα πράγματα για εκείνον βαίνουν κάπως καλύτερα και κύριο μέλημα τώρα είναι να προστατευθεί η μονάκριβη κόρη του ζευγαριού. Αναλυτικότερα, η ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου έχει ως εξής:

“Δυστυχώς εχθές διαγνωστικά και εγώ με Covid…Η Ισμηνούλα όχι, και ελπίζω να το προλάβαμε. Είμαι κλειδωμένη στο δωμάτιο δεν βγαίνω καθόλου για να μπορέσω να προφυλάξω το παιδί. Αυτές τις μέρες δεν είχα βγει καθόλου από το σπίτι από την στιγμή που ο Γιάννης νόσησε, γιατί ήθελα να είμαι σίγουρη, μέσα στις μέρες που προβλέπονται, αν θα εκδηλωνόταν και σε εμένα. Αυτή είναι μια προσωπική ευθύνη που πρέπει να παίρνετε όλοι σε τέτοιες καταστάσεις για να μπορούμε να προφυλάσσουμε τους γύρω μας…δυστυχώς εκδηλώθηκε Τετάρτη βράδυ και Πέμπτη πια επίσημα με rapid. Προς το παρόν έχω πολύ ήπια μορφή γρίπης με τα μόνα συμπτώματα: δέκατα, καθόλου όσφρηση και γεύση. Ο Γιάννης είναι σταθερά, με το οξυγόνο του λίγο να ανέβηκε. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ Ο Νοέμβριος έρχεται άγριος.” 

Σαφώς και η κατάσταση της γνωστής ηθοποιού έως τώρα δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία. Τα συμπτώματα που αντιμετωπίζει είναι ανάμεσα στα πλέον διαδεδομένα αναφορικά με τους νοσήσαντες με κορωνοϊό. Συγκεκριμένα:

  • δέκατα (χαμηλό πυρετό)
  • έλλειψη όσφρησης
  • έλλειψη γεύσης

Σε σχέση με την συμπεριφορά της πριν τη διάγνωση, είναι αυτή που ενδείκνυται όταν κάποιος έρχεται σε επαφή με κρούσμα. Απομονώνεται στο σπίτι και περιμένει να δει εάν και ο ίδιος έχει νοσήσει. Αυτό έκανε και η Μαρία Κορινθίου, με αποτέλεσμα να περιοριστεί η εξάπλωση της νόσου. Αφού εμφανίστηκαν δειλά δειλά τα πρώτα συμπτώματα, ακολούθησε rapid test και επιβεβαιώθηκε η νόσηση. Ακόμη και τώρα, βρίσκεται απομονωμένη και προσπαθεί να περάσει αυτή την δύσκολη, ομολογουμένως, κατάσταση με κατ’ οίκον περιορισμό και αξιολόγηση των συμπτωμάτων μέρα με την ημέρα.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here