Βέλγιο: ΣΟΚ για οικογένεια με αυτοκίνητο από δυσλειτουργία γέφυρας – Ανατριχιαστικό βίντεο

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην πόλη Λέουβεν του Βελγίου – Γονείς και παιδί τραυματίζονται ελαφρά – Έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος – Η κινητή γέφυρα θα παραμείνει κλειστή

Μια τρομακτική εμπειρία έζησε μια οικογένεια στο Βέλγιο, όταν επιχείρησαν να διασχίσουν την γέφυρα «Marie Thumas» στην πόλη Λέουβεν με τον χειριστή να μην το αντιλαμβάνεται και να ενεργοποιεί την διαδικασία ανύψωσή της για να περάσει ένα πλοίο.

Στο βίντεο 18 δευτερολέπτων από τις 27 Οκτωβρίου φαίνεται το κόκκινο αυτοκίνητο να βρίσκεται ήδη πάνω στη γέφυρα, όταν αυτή αρχίζει να ανεβαίνει.

Λόγω της έντονης κλίσης, το όχημα γλιστρά προς τα πίσω με τους πεζούς να κοιτούν έντρομοι. Τελικά πέφτει στο οδόστρωμα και αναποδογυρίζει. Μέσα στο αυτοκίνητο βρίσκονται η μαμά, ο μπαμπάς και το μόλις 1,5 έτους τέκνο τους.

Οι τρεις επιβαίνοντες εγκλωβίστηκαν στο αυτοκίνητο και χρειάστηκε να απεγκλωβιστούν από την πυροσβεστική. Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Gasthuisberg στο Λέουβεν, χωρίς να διαπιστωθεί κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here