Κατερίνα Καραβάτου : Πέθανε η μητέρα της γνωστής παρουσιάστριας

Βαρύ το πένθος για την Κατερίνα Καραβάτου, καθώς σήμερα Σάββατο 30 Οκτωβρίου η μητέρα της απεβίωσε

Είχε η ίδια αναφέρει πριν από λίγες ημέρες πως η μητέρα της νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. Ωστόσο, δεν είχε μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την πορεία της υγείας της.

Σήμερα η Κατερίνα ήρθε κανονικά στα studio του Mega, όπου ξεκίνησε την εκπομπή της “Τι λες τώρα”. Όμως στη διάρκεια της εκπομπής αναγκάστηκε να αποχωρήσει ξαφνικά. Στην αρχή οι συνεργάτες της δεν ενημέρωσαν το κοινό τι είχε πραγματικά συμβεί. Όμως λίγη ώρα αργότερα η Κατερίνα Ηλιάκη πληροφόρησε όλους αναφορικά με τον θάνατο της μητέρας της παρουσιάστριας.

Η ανακοίνωση για τον θάνατο της μητέρας της Κατερίνας Καραβάτου

Η Κατερίνα Ηλιάκη αναγκάστηκε, έπειτα από μεγάλο ενδιαφέρον εκ μέρους του τηλεοπτικού κοινού, να ενημερώσει σχετικά με την πρόωρη και αναπάντεχη φυγή της παρουσιάστριας από το πλατό. Έπειτα από ένα διαφημιστικό διάλειμμα, η παρουσιάστρια του Mega δημοσιοποίησε το γεγονός με την εξής ανακοίνωση: “Επειδή μας ρωτάτε πού είναι η Κατερίνα, τα νέα δυστυχώς είναι πολύ δυσάρεστα η μαμά της Κατερίνας μας έφυγε από την ζωή. Να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια μας στην ίδια και στην οικογένεια της και να της πούμε ότι εμείς είμαστε εδώ, ό, τι χρειαστεί, την αγαπάμε και την στηρίζουμε”.

Δηλώσεις για τον χαμό της μητέρας της Κατερίνας έκανε με τη σειρά της και η Ναταλία Γερμανού από την εκπομπή της, “Καλύτερα Δε Γίνεται”. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Alpha TV ανέφερε: “Να μου επιτρέψετε εκ μέρους όλης της ομάδας να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στη φίλη και συνάδελφο την Κατερίνα Καραβάτου που πριν από λίγη ώρα έχασε τη μητέρα της και αναγκάστηκε να φύγει κιόλας από τα μισά της εκπομπής της. Είναι πολύ σκληρές καταστάσεις αυτές. Κατερίνα, κουράγιο, έχεις την αγάπη όλων μας”.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here