Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος: «Θα ξαναπήγαινα στη ΓΑΔΑ»


Θεοδωρικάκος: «Θα ξαναπήγαινα στη ΓΑΔΑ στους κατηγορούμενους αστυνομικούς γιατί δεν πιστεύω ότι υπάρχει ούτε ένας στην ΕΛ.ΑΣ που να θέλει να αφαιρέσει ανθρώπινη ζωή

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος στην ομιλία του στο 13ο εκλογο-απολογιστικό συνέδριο της Π.Ο.ΑΣ.Υ αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν πριν και μετά το επεισόδιο στο Πέραμα.

«Ως Πολιτικός Προϊστάμενος αυτού του Υπουργείου, δεν πρόκειται ούτε μία στιγμή να αφήσω ανυπεράσπιστους τους Έλληνες Αστυνομικούς. Θα ξαναπήγαινα στη ΓΑΔΑ στους κατηγορούμενους αστυνομικούς γιατί δεν πιστεύω ότι υπάρχει ούτε ένας στην ΕΛ.ΑΣ που να θέλει να αφαιρέσει ανθρώπινη ζωή» τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος και συμπλήρωσε: «Θέλω να σας πω ότι στη δική μου αντίληψη, δεν έχει κανείς το δικαίωμα να υποτιμά καμία ανθρώπινη ζωή και προφανώς δεν έχει κανείς το δικαίωμα να υποτιμά ούτε τη ζωή ενός ανθρώπου που έχει κάνει παραβάσεις».

Για όσους τον κατηγόρησαν για παρέμβαση στη Δικαιοσύνη ο υπουργός τόνισε: «Είναι ντροπή να υποτιμά κάνεις τόσο πολύ την Ελληνική Δικαιοσύνη. Εξέφρασα δε στη συνέχεια την ικανοποίησή μου για τον απλούστατο λόγο, ότι δεν μου αρέσει να κρύβω τα συναισθήματά και τις εκτιμήσεις μου, ιδίως όταν η δικαιοσύνη έχει βγάλει τα πορίσματα της δεν εξέφρασα κατευθύνσεις προς την δικαιοσύνη γιατί δε μου πέφτει λόγος και δεν θα μπορούσα να το κάνω δεν είμαι ούτε δικαστής, ούτε εισαγγελέας, ούτε συνήγορο κανενός».

Η αναφορά αυτή του κ. Θεοδωρικάκου έγινε αποδεκτή με επιδοκιμασίες από τους συνέδρους.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ