Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Θλίψη για τον 47χρονο ντελιβερά – Πώς έγινε το φρικτό τροχαίο


Θεσσαλονίκη: Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ του Σαββάτου ένας διανομέας ο οποίος παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη – Θρήνος και οργή από συγγενείς και φίλους του 47χρονου.

Σοκαρισμένη είναι η Θεσσαλονίκη από τον θάνατο του 47χρονου διανομέα, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, με τον 21χρονο οδηγό του ΙΧ να τον εγκαταλείπει!

Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο άτυχος διανομέας, κινούνταν επί της 25ης Μαρτίου όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα επί της “Γ. Παπανδρέου”.

Συνέπεια της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός της μοτοσικλέτας, ο οποίος κατέληξε κατά τη μεταφορά του στο “Ιπποκράτειο” με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο οδηγός του αυτοκινήτου ενώ αρχικά είχε εγκαταλείψει τον τόπο του δυστυχήματος, επέστρεψε και συνελήφθη, ενώ κατά τη σύγκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε τέσσερα σταθμευμένα οχήματα.

Χαρακτηριστικό της θλίψης φίλων και συγγενών είναι τα μηνύματα συμπαράστασης στα social media, με τον άτυχο 47χρονο να αφήνει πίσω του δυο παιδιά, ένα αγόρι 19 ετών και ένα κορίτσι 16.

H ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Την 30-10-2021 και ώρα 23:50, στη διασταύρωση των οδών Γ. Παπανδρέου με 25ης Μαρτίου, επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος αλλοδαπός συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 47χρονος ημεδαπός.

Αναφέρθηκε ο θανάσιμος τραυματισμός του δεύτερου οδηγού.

Προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε τέσσερα σταθμευμένα οχήματα.

Ο 21χρονος οδηγός του αυτοκινήτου ενώ αρχικά είχε εγκαταλείψει τον τόπο του ατυχήματος, επέστρεψε και συνελήφθη.

Προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης».

Ανακοίνωση του SUPER 3 για τον άτυχο 47χρονο

Ο άτυχος άνδρας ήταν μάλιστα φανατικός οπαδός του Άρη και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε τη θλίψη στο «στρατόπεδο» των οπαδών των «κιτρινόμαυρων», με τον σύνδεσμο SUPER 3 να εκδίδει συλλυπητήρια ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο σύνδεσμος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδελφού μας Δ. Α. , για τον πρόωρο και άδικο χαμό του.

Ο Δημήτρης, στην προσπάθεια του να βγάλει ακόμα ένα νυχτοκάματο, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια σ’ αυτές τις περιπτώσεις. Ο αδελφός μας βγήκε στο δρόμο για να ζήσει τα παιδιά του, αλλά το βράδυ δε θα γυρίσει σπίτι…

Αδελφέ ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει.

ΔΗΜΗΤΡΗ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΕΙΑΝΟΣ».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ