«Τρελή» πορεία αυτοκινήτου στα Πατήσια – Έπεσε πάνω στα παρκαρισμένα οχήματα και εξαφανίστηκε


Ένας οδηγός οχήματος έχασε τον έλεγχο τα ξημερώματα της Κυριακής (31.10) και αφού προσέκρουσε σε παρκαρισμένα οχήματα, στη συνέχεια… εξαφανίστηκε σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Ένα ακόμα τροχαίο ατύχημα, ευτυχώς χωρίς θύματα, συντελέστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (31.10) στα Πατήσια, με τον οδηγό μάλιστα να εξαφανίζεται όπως φαίνεται στα βίντεο που καταγράφηκαν από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης καταστημάτων της περιοχής.

Κάτοχος ενός εκ των οχημάτων που υπέστησαν σοβαρές ζημιές από την πρόσκρουση με το ΙΧ που διέγραψε «τρελή» πορεία, έκανε τη σχετική καταγγελία στο Newsbomb.gr και ήδη έχει επικοινωνήσει με τις Αρχές, κάνοντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες, έτσι ώστε να βρεθεί ο υπαίτιος.

Όπως φαίνεται και στα βίντεο, ο οδηγός του οχήματος λίγο μετά τη συμβολή των οδών Λασκαράτου και Πατησίων έχασε εντελώς τον έλεγχο, προσέκρουσε σε παρκαρισμένο όχημα αλλά δεν παρέμεινε στο σημείο. Εξαφανίστηκε και δεν άφησε περαιτέρω στοιχεία προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα με τις ζημιές που προξένησε…

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ