Κομάντα και δράκοι 31/10: Τι θα συμβεί στο αποψινό επεισόδιο της σειράς μεταφυσικού; [trailer]


Μια έκπληξη περιμένει όλους τους θαυμαστές της σειράς απόψε. “Κομάντα και Δράκοι” λοιπόν στις 22:30 από την τηλεόραση του Mega TV, με μια τηλεταινία που μας ταξιδεύει στην αρχή του νήματος. Ο Θοδωρής Παπαδουλάκης συνεχίζει να μας μαγεύει και αυτή τη φορά θα το κάνει μέσα από μία ταινία μίας ολόκληρης ώρας. Σε αυτή την ώρα θα χωρέσουν τα πέντε πρώτα επεισόδια της σειράς, έτσι ώστε όλοι όσοι έχουν μείνει πίσω ή θέλουν να εμπεδώσουν καλύτερα την πλοκή να μπορούν να το κάνουν. Από την ερχόμενη εβδομάδα, οι συντελεστές της σειράς δίνουν ξανά ραντεβού με τα επόμενα επεισόδια. Το έκτο επεισόδιο θα προβληθεί την Κυριακή 7 Νοεμβρίου στις 22:30.

Κομάντα και δράκοι 31/10: Τι θα παρακολουθήσουμε στην τηλεταινία

Η τηλεταινία είναι έτοιμη να προβληθεί απόψε στις 22:30. Θα μας ταξιδέψει στις απαρχές της σειράς, εκεί όπου μπορούμε να παρακολουθήσουμε ξανά πώς έχει εκτυλιχθεί η ιστορία μέχρι και τώρα. Τα πέντε επεισόδια περιέχουν πλούσια γνώση και πολλές πληροφορίες. Επομένως, η επανάληψη δεν είναι απλά χρήσιμη. Είναι πράγματι επιβεβλημένη. Σε αυτήν την τηλεταινία λοιπόν θα παρακολουθήσουμε τον Γιώργο με την οικογένειά του, τον χαρισματικό Ντόντο, τον γκουρού, τη συμμορία των Δράκων, το πανέμορφο χωριό με τους παράξενους κατοίκους, τον Νεκτάριο και πολλά ακόμη.

Πρωταγωνιστές: Βασίλης Μπισμπίκης, Μαρίνα Καλογήρου, Αναστασία Τσιλιμπίου, Γιάννης Ζουγανέλης, Ελένη Φιλίνη, Γιάννης Αναστασάκης, Λευτέρης Κοκογιαννάκης, Βασίλης Κουκαλάνι, Χρήστος Στρατάκης, Μαρινέλλα Βλαχάκη, Δημήτρης Καλογεράκης, Νικόλας Χανακούλας, Μαρία Καντιφέ, Ιωάννα Δουρουντάκη κτλ. (με τον Στέλιο Μάινα σε ρόλο guest). Σενάριο και σκηνοθεσία του Θοδωρή Παπαδουλάκη. Μια εξαιρετική παραγωγή που αξίζει να την παρακολουθήσετε ξανά και ξανά. Μείνετε συντονισμένοι για την πρώτη τηλεταινία.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ