Ιαπωνία: Ντυμένος Τζόκερ ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι μέσα σε βαγόνι τρένου (vid)


Η επίθεση πραγματοποιήθηκε σε τρένο της σιδηροδρομικής εταιρείας Κέιο στην Ιαπωνία με προορισμό το Σιντζούκου

Ένας 24χρονος, ντυμένος με το κοστούμι του Τζόκερ από την ταινία «Μπάτμαν», είναι ο άνθρωπος που επιτέθηκε με μαχαίρι σήμερα το απόγευμα σε επιβάτες ενός τρένου στο Τόκιο και τραυμάτισε δέκα από αυτούς ενώ πολλοί από τους επιβάτες μετέβαιναν σε πάρτι για τον εορτασμό του Χάλοουιν, μετέδωσαν τα μέσα ενημέρωσης.

Η αστυνομία συνέλαβε τον δράστη επί τόπου, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Ένας άνδρας περίπου 60 ετών είχε χάσει τις αισθήσεις του και διακομίστηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση έχοντας δεχτεί επίθεση με μαχαίρι, ενώ αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι ο δράστης έριξε ένα εύφλεκτο υγρό μέσα στο βαγόνι και προκάλεσε μια μικρή φωτιά, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε σε τρένο της σιδηροδρομικής εταιρείας Κέιο με προορισμό το Σιντζούκου, τον πιο πολυσύχναστο σιδηροδρομικό σταθμό στον κόσμο, σήμερα στις 8μμ τοπική ώρα την ώρα ακριβώς που έκλειναν οι κάλπες μετά τις σημερινές βουλευτικές εκλογές.

Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter και μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο NHK δείχνει πλήθος επιβατών να προσπαθεί να βγει από τα παράθυρα του ακινητοποιημένου τρένου σε έναν σταθμό προαστίου δυτικά της πρωτεύουσας και μερικά δευτερόλεπτα αργότερα φαίνεται μια μικρή φωτιά.

«Νόμιζα ότι ήταν ένα κόλπο για το Χάλοουιν», είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας στην εφημερίδα Yomiuri. «Μετά είδα έναν άνδρα να πλησιάζει κραδαίνοντας ένα μαχαίρι», που όπως σημείωσε ήταν ματωμένο. Τηλεοπτικά πλάνα δείχνουν πολλούς πυροσβέστες, αστυνομικούς και οχήματα των πρώτων βοηθειών έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό όπου είχε σταματήσει το τρένο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ