Άλεκ Μπάλντουιν: Τα τελευταία λόγια της Χαλίνα Χάτσινς πριν ξεψυχήσει


Tα τελευταία λόγια της διευθύντριας φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς αφότου πυροβολήθηκε από τον ηθοποιό Άλεκ Μπάλντουιν στο πλατό της ταινίας «Rust» αποκαλύπτουν οι Los Angeles Times.

«Αυτό δεν ήταν καλό. Αυτό δεν ήταν καθόλου καλό» φαίρεται να είπε η Χαλίνα Χάτσινς τη στιγμή που έπεσε στο έδαφος χτυπημένη από τη σφαίρα του Άλεκ Μπάλντουιν. Από την πλευρά του, ο σκηνοθέτης Τζόελ Σόουζα, ο οποίος επίσης χτυπήθηκε, έπεσε στο πάτωμα. «Τι ήταν αυτό; Αυτό καίει!» φώναξε ο σκηνοθέτης, ανέφερε η εφημερίδα. Ο ταραγμένος Μπάλντουιν άφησε το όπλο και είπε επανειλημμένα: «Τι έγινε;».

Ο 63χρονος ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν μίλησε το Σαββατοκύριακο στους δημοσιογράφους μετά το τραγικό δυστύχημα που συνέβη στα γυρίσματα της ταινίας «Rust», με τη σύζυγό του, Χιλάρια, να παρεμβαίνει αρκετές φορές επιθετικά για να τον υπερασπιστεί.

Εμφανώς ταραγμένος από όσα συνέβησαν στις 21 Οκτωβρίου στο ράντσο έξω από τη Σάντα Φε ο Μπάλντουιν αποκάλυψε στις κάμερες ότι είχε βγει έξω για φαγητό με τη «φίλη του» Χαλίνα πριν από το τραγικό συμβάν και υποστήριξε ότι μιλάει με τους αστυνομικούς κάθε μέρα, σε σχέση με τον πυροβολισμό. Από την άλλη, η σύζυγός του Μπάλντουιν, Χιλάρια, παρέμβαινε κάποιες φορές απευθυνόμενη με επιθετικό ύφος στους δημοσιογράφους, τραβώντας με το κινητό της βίντεο της συνομιλίας και διακόπτοντας κάποιες φορές τον σύζυγό της. Η στάση της φαίνεται πως εκνεύρισε τον 63χρονο σταρ που της μίλησε απότομα, ζητώντας της να τον αφήσει να απαντήσει.

«Τη μέρα που έφτασα στη Σάντα Φε για να ξεκινήσουμε γυρίσματα, την έβγαλα για φαγητό με τον Τζόελ, τον σκηνοθέτη…. Ήμασταν μια αρμονική και δεμένη ομάδα που γυρίζαμε μαζί μια ταινία, και μετά συνέβη αυτό το φρικτό περιστατικό», είπε μεταξύ άλλων ο Μπάλντουιν στη συνέντευξή του. «Μια γυναίκα πέθανε, ήταν φίλη μου», πρόσθεσε για την αδικοχαμένη Χαλίνα.

Το χρονικό της τραγωδίας

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία σύλληψη και οι έρευνες συνεχίζονται για να διαλευκανθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η Χάτσινς, στο ράντσο Μπονάντσα Κρικ, όπου ο Μπάλντουιν γύριζε μια ταινία γουέστερν που διαδραματιζόταν τον 19ο αιώνα. Κρατούσε στα χέρια του ένα ρεβόλβερ, το οποίο θεωρούσε ότι έφερε άσφαιρα. Η αληθινή σφαίρα που ήταν στη θαλάμη σκότωσε τη Χάτσινς και τραυμάτισε στον ώμο τον σκηνοθέτη Τζόελ Σόουζα.

Ο Μπάλντουιν είπε ότι δεν μπορεί να ξέρει πότε θα είναι έτοιμος και πάλι να εργαστεί σε ένα πλατώ όπου θα υπάρχουν όπλα και τόνισε ότι τα γυρίσματα του Rust δεν θα ξαναρχίσουν. Ο ηθοποιός ήταν και συμπαραγωγός σε αυτήν την ταινία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ