Αλέξανδρος Παρθένης: Το χειρουργείο που άλλαξε τη ζωή του, η δημοσιότητα και ο άνθρωπός του


Καλεσμένος της Δανάης Μπάρκα στο “Πάμε Δανάη” ήταν ο Αλέξανδρος Παρθένης, παραχωρώντας μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Μίλησε για την καριέρα του στο μόντελινγκ και την εμπειρία του με τις πασαρέλες. Ωστόσο, εκμυστηρεύτηκε πως τον έχει κερδίσει η υποκριτική. Τα δύο μάλιστα ως εμπειρίες παρουσιάζουν αρκετά κοινά. Πριν από την πασαρέλα, χρειάζεται πάρα πολύς χρόνος για προετοιμασία και για να ελεγχθούν πως είναι όλα στην εντέλεια. Κάτι τέτοιο, όπως είπε, συμβαίνει και με ένα θεατρικό έργο. Μίλησε επίσης για την περιπέτεια με την υγεία του, η οποία οδήγησε σε ένα χειρουργείο που άλλαξε τη ζωή του από την μία στιγμή στην άλλη. Τέλος, δεν θα μπορούσε παρά να αναφερθεί με τα πιο γλυκά λόγια στη Βιβή Κωστοπούλου, με την οποία έχει ο ίδιος σχέση εδώ και 5 χρόνια.

Αλέξανδρος Παρθένης: Η δημοσιότητα και το “τώρα”

Ο Αλέξανδρος Παρθένης υπήρξε ένας από τους ωραιότερους άνδρες στην Ελλάδα, με την καριέρα του να ακολουθεί ανοδική πορεία. Όμως αυτή την στιγμή φαίνεται πως έχει ακολουθήσει έναν πιο ήσυχο δρόμο, κατασταλαγμένος και ωριμότερος από πριν. Ένας από τους λόγους που τον ώθησε σε αυτό ήταν και ένα χειρουργείο που αναγκάστηκε να κάνει το 2009. Όλα πήγαν καλά στο τέλος. Αλλά η όλη εμπειρία του έδωσε να καταλάβει πώς πρέπει να ζει τη ζωή του από εκεί και πέρα. “Το χειρουργείο με άλλαξε ριζικά. Άλλαξα τελείως τον τρόπο που σκέφτηκα μετά την ατυχία που είχα. Μέσα σε ένα βράδυ είδα να χάνονται τα πάντα, οι δημοσιότητες, οι καριέρες, η υγεία μου η ίδια. Τώρα ζω το κάθε λεπτό 100%”. Συμμετείχε στο Survivor και απέσπασε καλές κριτικές, ενώ η υποκριτική είναι το πεδίο στο οποίο πλέον δραστηριοποιείται.

 

Βρίσκεται σε σχέση εδώ και αρκετά χρόνια με τη Βιβή Κωστοπούλου και η Δανάη Μπάρκα τον ρώτησε εάν σκέφτεται να κάνει παιδί μαζί της. Ο ίδιος ήταν απόλυτος, λέγοντας πως δεν θα ήθελε να έχει βιολογικό παιδί. Ωστόσο, μεγαλώνουν μαζί τα δύο παιδιά της συντρόφου του και λαμβάνει όλη την ευχαρίστηση που θα λάμβανε ως πατέρας. “Μεγαλώνουμε μαζί τα δύο της παιδιά από τον πρώτο της γάμο. Δεν είμαι ο βιολογικός τους πατέρας, αλλά για εμένα ο τρόπος που με κοιτάνε, που με αγαπούν, που με φροντίζουν και τους φροντίζω, δεν νομίζω να διέφερε από το να είχα ένα δικό μου παιδί”. Τέλος, αναφέρθηκε στην σχέση του με την Κατερίνα Θάνου και αποκάλυψε πως είναι ακόμη φίλοι. “Είναι ένας άνθρωπος που θαύμαζα και θαυμάζω ακόμα για αυτό που ήταν. Αποφασίσαμε όμως, ότι οι δρόμοι μας ήταν διαφορετικοί και ο καθένας ακολούθησε την πορεία του”. 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ